Čin Smrti

Ukoliko imate pristup bilo kakvom ličnom materijalu osobe koju želite mrtvu, biće od pomoći.  

1. Izradite portret ili lutku, koristeći materijal.  

2. Idite na groblje i uzmite malo zemlje.  

3. Treba da ispoljite u lutku, vizuališući zrtvu, svu mržnju koju možete, naročito tokom njene izrade. Ovde je imperativ na tome da ostanete koncentrisani sa namerom. Pokušajte da radite ovo tokom opadajućeg meseca. Kada je mesec u Škorpiji ili Jarcu, ovo je dobro vreme.  

4. Izradite malu kutiju. Karton je dobar.

5. Zapalite crnu sveću, koncentrišite se intenzivno na smrt i uništenje neprijatelja. NE BUDITE OMETENI I NE GUBITE KONCENTRACIJU!

6. Stavite portret u kutiju.

7. Zakopajte ga u zemlju unutar kutije.

8. Sačuvajte malo zemlje.

9. Iznesite je napolje, ili nazad na groblje i zakopajte je, posipajući sačuvanu zemlju na vrh kutije, *znajući* da će žrtva sresti svoju smrt.

10. Ne razmišljajte o činima, ili o neprijatelju, jer ovo će omesti djelo.  

Da Ubijete koristeći auru:

Ovo je najbolje raditi dok osoba koju želite mrtvu spava. Obavijte je crnom aurom, jer ovo će pripremiti njegovu/njenu auru da upija destruktivnu energiju. Nakon ovoga, možete da ispoljite svoju mržnju. Budite sigurni da vizuališete iznova i iznova sa osećanjima, tačno kako želite da ova osoba umre. Recite: Stavljam moćnu auru destrukcije oko ________ koja stalno radi na tome da ga/je ubije. Ovo je najbolje raditi Subotom ili Utorkom tokom opadajućeg Meseca. Budite sigurni da ste očistili svoju auru i čakre nakon svakog dela.

Ovo može da se radi nakon rituala iznad sa lutkom i može da se ponavlja svake večeri tokom ciklusa opadajućeg meseca dok žrtva ne sretne svoju smrt.


© Copyright 2002, 2005, Joy of Satan Ministries; 
Library of Congress Number: 12-16457