Satan

𝕾𝖆𝖙𝖆𝖓

Predugo tolike laži i dezinformacije su se širile o Satanu. Mnogo od nas Ga je vidjelo, razgovaralo s Njim i bilo astralno dotaknuto od Njega. Gotovo svi mi koji Ga znamo se slažemo s Njegovom pojavom. RHP religije su predugo pisale knjige o tome kako oni vjeruju da se On pojavljuje i kako oni vjeruju kako Demoni izgledaju a to su ništa drugo nego uvrijedljive laži. On nije crven sa repom i rogovima niti izgleda kao čudovište iz Noći Vještica. On nema plamene crvene oči niti gumena krila. Te prevare su namjenjene da ga uvrijede, oklevete i bogohule. (To su neki niži Demoni. Oni su zaštitnici i glasnici koji služe Više Rangiranim Demonima) Evo slika kako se Satan pojavljuje onima koji su Ga vidjeli. Naprotiv Satanizmu koji je etiketiran kao „tama“, Satan se pojavljuje noseći dugu bijelu halju identičnu kao što slika dolje pokazuje. On je Vrhovni od Nordijskih Bogova Orion Imperije. Mnogi od nas Ga viđaju često i imaju jako prisan odnos s Njim. On je predivan. Njegovo pojavljivanje je gotovo identično kao na slici, iako se rijetko pojavljuje sa krilima.

Inserting image...

.

Očev [Satanov] Sigil. Otac Satan ima Dva Sigila. Sigil sa Ankhom unutar sebe simbolizuje kup sa eliksirom života. Ovo je “Sveti Gral” besmrtnosti. Sveti Gral je 666 Solar Čakra.  

OČEVI SIGILI

  • Njegov najvažniji dan je 23. Decembar, kad je Sunce u prvom stupnju Jarca. Jarac je deseti po redu znak Zodijaka, i prvi stupanj čini jedanaest. Dan poslije početka zimskog solsticija je Njegov Osobni Dan, koji treba proučavati svaki posvećeni Satanist. (Ovo je diktirano direktno od Njega)

Još neke slike Gospodara Satan/Lucifera ;  

Inserting image...

BOG BOGOVA | SATAN NAJMOĆNIJ | KREATOR ČOVJEČANSTVA