Hram Solomona

H

Sada, za one od vas koji misle da je moderno slobodno zidarstvo od Satana, razmislite ponovo. Suvremeno slobodno zidarstvo, koje je izvorno bilo porijeklom iz Pagana, infiltrirano je i preuzeto od strane Židova.

Evo izvatka iz knjige “Zakon po tajnosti” autora Jim Marrsa, 2000., str. 58 – 59: Ova tajnovita bankarska dinastija započeo je gradonačelnik Amschel Bauer, njemački Židov rođen 23. veljače 1744. godine u Frankfurtu. Mladi Mayer studirao je kako bi postao rabin. Posebno je bio školovan u Hashkalahu, spajanju religije, hebrejskom pravu i razumu. Smrt njegovih roditelja prisilila je Mayera da napusti rabinsku školu i postane učenik u bankarskoj kući.

Brzo je naučio trgovinu i postao sudski financijski agent Williama IX, kraljevskog upravitelja regije Hessen-Kassel, i istaknutog masona. Naglasio se Williamu, koji je bio samo godinu dana stariji od njega, pridruživši se zanimanju za slobodno zidarstvo i starine. Mayer bi pretražio drevne kovanice i prodao ih svom dobročinitelju po znatno nižim cijenama. S obzirom na njegov rabinski trening, zajedno s njegovim ozbiljnim potragama za starinama, sigurno je razvio duboko razumijevanje drevnih misterija, osobito onih židovske Kabale. U tom istom razdoblju metafizika Kabale počela se spajati s tradicijama slobodnog zidarstva. “

Židovi se infiltriraju u svaki izvor Paganske moći koju mogu. Oni dobivaju potpunu kontrolu nad tim pa ili ga pokušavaju izopačiti ili uništiti kroz korupciju.

Moderno slobodno zidarstvo sada je usmjereno na obnovu “Solomonovog hrama”. Svatko tko zna o biblijskoj konstrukciji građavina zna da su naši Demoni, naime Asmodeus, bili zlobno zlostavljani i prisiljeni da ga konstruiraju protiv svoje volje od strane Židova “Solomona” zvanog “Shlomo”. Kao što je citirano iz “Legenda Židova Lewisa Ginzberga, Asmodeus je bio” u lancima “. Kao što većina nas već zna, Goetski (Gotički) Demoni (Bogovi Pagana) bili su vezani i degradirani stoljećima. Židovski “Hram Salomona” je alegorija i temeljna tema Judeo / kršćanske biblije. Čitava biblija je subliminalno oruđe koje koristi usmjerenu psihičku moć masa ojačano okultnom moći i magijom.

To ide ovako:

Solomon je imao nezamislivo veliko bogatstvo. “Solomonov hram” simbolizira židovski narod (Izrael) u cjelini.

1 Kings 4: 1 Kralj Solomon bio je kralj nad svim Izraelom.

20 Juda i Izrael bili su mnogobrojni, kao pijesak što je na moru u mnoštvu, jedući i pijući i veseleći se.

21 Solomon je kraljevao nad svim kraljevstvima od rijeke do zemlje filistejske i do granice egipatske; donosili su darove i služili Salomonu u sve dane njegova života.

22 Jednoga dana Solomon imade trideset litara mlijeka i brašna i šezdeset komada mesa,

23 deset volova pastira i dvadeset volova s pašnjaka, stotinu ovaca, uz srca, srne i lukavice i tovljene ptice.

24 On je vladao nad svim krajem s one stranu Rijeke, od Tifse do Azze, nad svim kraljevima na onu stranu Rijeke. On je imao mir na svim njegovim stranama.

25 Onda su Juda i Izrael živjeli sigurno, svaki pod lozom i pod smokvom, od Dana do Beer Šebe, sve dane Solomonove.

26 Solomon je imao četrdeset tisuća konja za kola i dvanaest tisuća konjanika.

27 Ti su časnici dali hranu kralju Solomonu i svima koji su dolazili na stol kralju Solomonu, svaki u svojemu mjesecu. Ništa im nije nedostajalo.

28 I ječam i slamu za konje i dromadare donosili su ih na mjesto gdje su se nalazili časnici;

29 I Bog je Salomonu dao mnogo mudrosti i razboritosti, i mnogo srca, kao i pijesak na obali mora.

30 Mudrost je Salomonova nadvisila mudrost svih sinova istočnih zemalja i svu mudrost Egipta.

31 On je bio mudriji od svih ljudi. od Etana Ezrahova, Hemana, Halkola i Darde, sinova Maholovih, i glas mu je bio u svim narodima.

32 On progovori tri tisuće izreka, a njegove su pjesme bile tisuću i pet.

33 On je govorio o stablima, od cedra koji je na Libanonu do izopa koji izlazi iz zida: i govorio je o životinjama, o pticama, o gmizavcima i ribama.

34 Od svih naroda dođoše da čuju Solomonovu mudrost od svih kraljeva zemaljskih koji su čuli za njegovu mudrost.

1 Kings 10: 21 Sve posude za piće kralja Salomona bijahu od zlata, a sve posuđe u kući Libanonske šume bilo je od čistoga zlata. Ništa od srebra nije bilo u Salomonovim danima.

22 Kralj je na moru imao pomorsku gazu s Hiramskom ratnom mornaricom. Jednom u tri godine dolazila je taršiška mornarica, donosivši zlato i srebro, bjelokosti, majmune i paune.

23 Tako je kralj Solomon nadmašio sve zemaljske kraljeve bogatstvom i mudrošću.

24 Sva se zemlja obrati Salomonu da čuje njegovu mudrost koju je Bog stavio u njegovo srce.

25 Svako mu je donosio dar: srebro i zlatne posude, haljine, oružje i miomirise, konje i mazge, iz godine u godinu.

26 Solomon je skupio bojna kola i konjanika. Imao je tisuću i četiri stotine bojnih kola i dvanaest tisuća konja, koje je dao u gradovima za bojna kola i za kralja u Jeruzalemu.

“Solomon” je također imao nekoliko stotina žena i preobilje svega.

Ok, sad šta nastaje sa Đentajls [Narodi Ne Jevreji]? Nastavite čitati …

1 Kings 9: 20 20 i sav narod što je preostao od Amorejaca, Hetita, Perižana, Hivijaca i Jebusejaca, koji nisu bili od Izraelaca,

21 Njihova djeca što su ostala za njima u zemlji, koje sinovi Izraelovi nisu mogli uništiti, na njih je Solomon nametnuo danak u činu sve do danas.

22 Ali od sinova Izraelovih Solomon nije činio robova, nego su bili ratnici, sluge njegove, knezovi njegovi, glavari bojnih kola i konjanici njegovi.

Đentajls koje djeca Izraela NISU MOGLA UNIŠTITI, pretvoreni su u ROBOVE. RAZUMJETE?????

Đentajlski Bogovi su porobljeni od Židova i zlobno zlostavljani, slijedeći masovno ubojstvo i porobljavanje preostalih Đentajl ljudi. Asmodeus mi je objasnio da je “Solomonov hram” “židovsko carstvo”.

Nazarećanin je još jedna alegorija u kojoj 12 apostola predstavljaju 12 plemena Izraela i on ih ujedinjuje. Cijela prokleta Biblija nije ništa drugo do snažan podsvjestan rad s alegorijama u kojoj Židovi stvaraju svoju vlastitu fiktivnu povijest (ukradenu iz Paganskih legendi i iskrivljenu), uzurpirajući sva znanja (Solomon je upitao židovskog “Boga” za mudrost, jer znanje je ključ za sve stvari) od Pagana koji su masovno ubijani i mučeni do smrti kao vještice i tako dalje (oni koji su imali okultno znanje), preostali Pagani su zatim porobljeni u rukama Židova koji kontroliraju sve bogatstvo i vlast. Gornji biblijski spisi sve govore.

Za Nazarećanina se također kaže da je izravni potomak “Solomona”. Tema cijelog kršćanskog programa je dugovanje i posjedovanje. “Adam i Eva” “sagriješili” tako da čovječanstvo mora platiti. Ovo je samo jedan od brojnih primjera. Svima mora biti žao i svi moraju platiti. Tako da je subliminalna poruka na dug i dugovanje. Svima mora biti žao. Ovo podsvjesno smeće bačeno je u umove Đentajls od prvog dana.

“Snaga jedinstvene misli velikog broja ljudi je uvijek daleko više od zbroja njihovih odvojenih misli: to bi bilo više zastupljeno njihovim proizvodom”

– Astralno tijelo i drugi fenomeni od strane poručnika. Pukovnik Arthur E. Powell 1927

666 je Kabalistički broj/kvadrat Sunca. 666 je Sve važna Solar Plexus Čakra. Pravo značenje “Solomonovog hrama” je HRAM SUNCA. Imajte na umu: Pravo značenje “Hrama Sunca” je duhovno. Židovi su to potpuno iskvarili.

“Sol” “Om” i “On” su sve riječi za Sunce. “Sol” je latinska riječ za Sunce i bliska je engleskoj riječi “duša”. “Om” je ime koje su Hindusi dali Duhovnom Suncu i “On” je egipatska riječ za Sunce. Simbolizam Solomonovog hrama su ukrali Židovi i iskvarili u fiktivni karakter, kao što je to bio slučaj s fiktivnim nazarenima i gotovo svime u Judeo / kršćanskoj Bibliji.

Imajte na umu: Pravo značenje “Hrama Sunca” je duhovno. To simbolizira savršenu dušu, gdje zrake iz solarne čakre, koja je središte duše cirkulira duhovnu energiju, zrače u osam zasebnih zraka. Sjajna duša simbolizira sunce. 8 je broj Aštarot. Ovo je također “Novi Jeruzalem”. Ime “Jeruzalem” također je ukradeno i korumpirano u grad u Izraelu. “Jeruzalem” je koncept!