Drevni Egipat

Ovo su upute za obnovu životne sile, preobrazbu duše i postajanje Bogova. Ovo je Satanov dar čovječanstvu.

Zapamtite, gore, najbliži zid u pogled na sliku:

1. Bog usmjerava svoju seksualnu energiju u svoje treće oko.

2. Njegova pernata “kapa” ukazuje na lakoću osjećaja koji dolazi s ovim energetskim djelovanjem.

3. Drugi Bog drži predmet u obliku stošca, to vjerujem da ukazuje na koncentraciju energije, jer je baza široka, a vrh se sužava do tačke. Koncentrirana energija usmjerena je u 3. oko.

4. Ispod Boga s pernatom glavom ‘penis je predmet poput petlje, što ukazuje na cirkulaciju seksualne energije.

5. Iznad, ispred Boga koji drži stožac je Ankh,  ispred ankha je drugi stožac, što ukazuje na koncentraciju života koji daje seksualnu energiju u ankh.

6. Bog koji drži stožac nosi drugačiju “kapu” na glavi nego Bog koji usmjerava njegovu energiju. Očigledno je da ga Bog s stožcima poučava. On još nije dostigao viši nivo kao Bog koji drži stožac. To se može vidjeti u “kapi” koja je kao dvostruko pero, što ukazuje da je dostigao nivo na kojoj osjeća levetivnost. “Kapa” na drugom Bogu ima zmiju (kobru) koja strši s prednje strane gdje je treće oko, ukazujući da je postigao uzdizanje zmijolične energije Kundalinija.

7. Iznad Boga s pernatom glavom nalaze se slike zmije, stožaca, koncentracije i ankha.

8. Na suprotnoj strani nalazi se kartuša s prikazom skarabeja s loptom iznad nje. Izravno ispod kartuše čini se da je radijacijska energija, linije. Ispod toga su pera lakoće. Neposredno ispod još jednog kartuša koje sadrži oblik oka, za koji vjerujem da opet predstavlja treće oko. To ukazuje da je Bog koji stoji nasuprot bogu s perjem postigao majstorstvo i besmrtnost. Pogledajte gornje rezbarije nasuprot Bogu s pernatom glavom. Postoje 2 perja, što ukazuje da je on već postigao ovu fazu, krenuo je da podigne svoju energiju i dođe do preobrazbe i ponovnog rađanja koje pokazuje skarabej besmrtnosti.

9. Bog na stražnjem zidu nalazi se na nižem stupnju, kojega je zmija naznačila, a Ankh je na mnogo nižoj razini. Lopta pod njegovim penisom ukazuje na izgradnju energije kroz orgazam u 8-9. Čakri 4. dimenzije.

10.Bog na najudaljenijem zidu sprijeda ima objekt u obliku petlje, izravno ispod njegovog penisa koji opet ukazuje na cirkulaciju seksualne energije. Put do besmrtnosti.

11. Sva tri prikaza su na različitim razinama postizanja cilja besmrtnosti.

Bogovi su ostavili ove rezbarije u kamenu za one od nas koji su dovoljno prosvijetljeni da ih čitaju i razumiju, jer se ne mogu mijenjati. To su upute i heiroglifi su duboko religiozni. Oni od nas koji razumijemo trebaju podučavati i prosvjetljavati ostale.

– Na slici, desno, onaj u sredini je Amon. Očito je da je dostigao razinu transformacije. Vjerujem da slike životinjskih glava predstavljaju upravo ovu transformaciju.

Primjetite energiju iznad njegove glave (osma čakra) s zmijom (simbolom kundalinija) koja strši s prednje strane.

– Božica (vjerujem da je njegova žena) sjedi iza njega, s dlanovima okrenutim prema njemu s rukama čakri koje usmjeravaju energiju u stražnji dio njegove šeste čakre.

– Ona pokazuje nižu razinu postizanja cilja duhovne transformacije. Iznad njezine glave leži prikaz ptice koja se smjestila, što ukazuje na to da još nije dostigla stupanj lakomislenosti.

– Amon drži ankh, ukazujući da cirkulira energiju koju mu daje.

– Pogledajte zid poviš, zmiju zajedno sa perjem. Boginja u sredini, Nephthys? drži dva kruga za koje vjerujem da sadrže serpentinsku energiju.

1. Kobra izlazi iz glave

2. Brada nalikuje zmijskoj koži

3. Kobrina kapuljača imitirana u stilu frizure/kape

4. Dizajn koji podsjeća na Kobru

Kundalini

Zmija izlazi iz Glave

Thoth

Primjetite Thothove položaje ruku. Mnoge egipatske slike i nacrti imaju ovaj položaj ruku, otkrivajući čakre dlana.


© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries; 
Library of Congress Number: 12-16457