Vraćanje i Odbacivanje Kletvi Dio I

Ova Aura Zaštite najbolje funkcioniše kada počne da se izvodi tokom opadajućeg Mjeseca [pobrinite se da Mjesec nije u “Praznom Hodu” kada započnete ovaj rad] i treba ga primjeniti kada je vaša aura potpuno iskorijenjena od bilo kakve negativne energije.  

Pored toga, ako imate bilo kakvih familijara [životinje koje su vam drage i posebne], također je važno očistiti i njihove aure i duše.

Otvorite Čin sa sljedećom molitvom :  

________________________________________

“Čuj me Veliki i Moćni Satane. Tražim Tvoju pomoć u vraćanju kletvi, neka se pojačano vrate onima tko ih je poslao. Ti znaš tko su. Spoznat će tvoj bijes. Tražim te da pošalješ Demona da uzme ove kletve i misaone forme koje sam skinuo sa aure i duha i vrati ih onome tko ih je poslao. Moćni Satane, ispuni me istinom, mudrosću i razumijevanjem, da budem snažan u vjerovanju i služenju, da uvijek prebivam u Tebi. Čast i Slava su vam dati uvijek i zauvijek.“

________________________________________

Onda :

1. Vizualizirajte brilijantno Svjetlosno-Sunce iznad vaše glave.  

Afirmirajte :  „Svjetlo otklanja sve i bilo koje negativne energije, misaone forme, i kletve koje su poslane ili prikačene na moj duh, i vraćaju se onima tko ih je poslao“. – Uradite Afirmaciju 3 puta.

2. Vizualizirajte kako se svjetlo spušta u vašu glavu i gura prema dolje sve prljave i negativne emocije, ružne misaone forme (misaone forme se mogu prikazati kao nakupine prljavštine, a oni napredniji, mogu ih vidjeti i u oblicima, simbolima, kao elementale, ili drugačije). To će biti siva ili crna energija (dok se nakuplja), i bit će tamnija dok se spušta niz vaše tijelo.

3. Vizualizirajte briljantno svjetlo kako se spušta niz vaše grlo, ramena, prsa pa predio stomaka, bokova, pa sve do stopala, gurajući svu prljavštinu sa vaše aure i duha.

4. Maknite nakupinu prljevštine pored sebe, skupljajući je na hrpu.

5. Uradite to 3 puta, korak 1-4. Sve prljavštine stavljajte na hrpu.

6. Kada završite, vaša aura i duh bi trebali biti sve čišći. Možete ili pitati Demona da skupi tu energiju i vrati je onima tko ju je poslao (ako ste novi), ili možete sami vizualizirati kako ju ispaljujete i vraćate njima (onima tko su je poslali).

Napomena : Ponekad ne znamo tko je poslao kletvu na nas, zato je veoma važno ako ste novi da zamolite Demona/icu da to odradi za vas. Demoni su tu da nam pomognu i učine nas jakima.

Za Familijare :  

.

Ovo gore je ilustracija čakri za mačke, pse ili bilo koje četveronožne životinje. Zmije i drugi gmizavci imaju svoje čakre postavljene duž njihovih tijela na isti način kao i mi. Neki članovi također imaju pauke za familijare. Za čišćenje familijara pauka, samo vizuelizujte pauku u sjajnom Suncu i povucite Sunce iz njegovog tijela, gurajući negativne energije van. Isto vrijedi za sve sitne i male životinje. Zapamtite da radite ovo dok ste u meditativnom stanju.  

Za Familijare, trebali bi ste uraditi apsolutno isti ritual kao kod čišćenja i odbacivanja vaših kletvi, samo ovog puta u jačem meditativnom stanju vizualizirajući sve na njima i koristeći iste tehnike ali na njima. Ovo je izuzetno važno. Također možete koristiti astralnu četku ili češalj [vizualizirajte ovo] u cilju pročišćenja svih astralnih negativnosti iz njegovog/njenog krzna, istovremeno je nagomilavajući i vraćajući pošiljaocima na isti način kako ste vratili čišćenjem i odbacivanjem kletvi i formi misli sa vašeg duha i aure.  

Vaš familijar štiti vašu dušu. Važno je često čistiti njegovu / njenu auru. Također je važno kako kod samih sebe, da izgradite auru zaštite i oko vaših familijara jer je ovo izuzetno važno i samo od sebe odbaciva kletve koje su slabijeg ranga od vaše aure, a jačanjem aure možete odbacivati i jače kletve poslane na vas. Ovo bi trebalo da se radi tokom opadajućeg Mjeseca.

Skeniranje svjetlom ilustrovano od strane Dahaarkana;

Image

© Copyright 2017, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457