Uzvraćanje

Jedan od najvažnijih razloga zbog kojega čistimo svoje aure jeste kako bismo odstranili svu negativnu energiju s kojom se susrećemo tokom dana. Mnogo od ove energije dolazi od drugih u našoj neposrednoj okolini. Radno mesto može naročito biti problematično kao i dom za mnoge. U negativne ljude spadaju oni koji stalno kukaju i žale se, a ne rade ništa kako bi poboljšali svoju situaciju, oni koji većno spuštaju druge kako bi se osećali bolje ili kako bi skrenuli pažnju sa svoje beskorisnosti, oni koji okrivljuju druge zbog svoje nesreće, oni koji iskaljuju svoje besove i fustracije kroz zlostavljanje drugih i lista se nastavlja i nastavlja.

Satanisti ne dozvoljavaju da ih se zlostavlja.

Postoji veoma jednostavna meditacija koju osoba koja je izložena tuđim negativnim uticajima može da uradi:

  1. Očistite svoju auru i čakre temeljno, jer ne želite da zadržite bilo kakvu negativnu energiju
  2. Proširite svoju svest na auru i *osetite* svoju auru
  3. Opustite se i usaglasite  se sa svojom aurom
  4. Vizuališite svoju auru poput omotača i zaštitne granice. Omotač bi trebao biti sjajno bele svetlosti poput Sunca jer belo svetlo odbija sve.
  5. Izgovorite ovu afirmaciju: ’’Moja aura snažno i potpuno odbija _________ (ime krivca)____ negativnu energiju u svakom pogledu i odbija je direktno ka njemu/njoj.’’

Meditacija bi trebala da se izvede sa namerom i onda da se ponavlja kad dođete u kontakt sa  seronjom napadačem. Samo vizuališite i osetite svoju auru, na isti način kao u vežbi iznad, ponavljajte afirmaciju nekoliko puta i gledajte kako seronjina negativnost ga/je uništava.

Ni jedan Satanista nebi trebao ikada da dozvoli da bude zlostavljan. Prosečna osoba upija negativne energije i pati zbog toga kada se negativnost nakupi. Napadač seronja izvlači korist iz ovoga jer iznosi svu nasilnost ili negativnost na druge i često napreduje time. Ljudi koji ne znajući upijaju energiju mogu patiti od depresije ili bolesti i mogu biti zahvaćeni u vrtlogu negativne energije, dok omogućuju seronji negativni ispust. Meditacija iznad stavlja tačku na ovo, ali zapamtite, mora se ponavljati često.

Kao dodatak ovome iznad, vizuališite negativnu energiju koju napadač ispušta, sivo obojenu, i usmerite je nazad u njegovu/njenu auru, prilepljujući je na nju. Zapamtite da očistite svoju auru nakon ovoga.

* Da potpuno očistite svoju auru, recitirajte Satanističku Brojanicu, sa sjemenom mantrom za Sunce, dok  vizualizujete sebe, obasjanog/u blistavom bijelo-zlatnom svjetlošću. Usredsredite vibraciju na cijelu svoju dušu. Možete izabrati bilo koju mantru za Sunce s kojom se osjećate ugodno raditi, jer su oba učinkovita: “SURYA” SUUU-RR-YAH ili “RAUM” RR-AHH-UUU-MMM.[Pobrinite se da rolate slova R – izgovarate kao u Engleskom jeziku ]. Vibracije su mnogo efikasnije u čišćenju aure.  


© Copyright 2007, 2015, Joy of Satan Ministries; 
Library of Congress Number: 12-16457