Tempiranje Vaše Magije sa Planetama

Kao kod Praznine Mjesečevog Hoda, postoje vremena kad energije univerzuma rade protiv nas. Kada određene planete retrogradiraju, planete i ono što one predstavljaju odaju suprotnu energiju.

Kada Merkur retrogradira, rad na sticanju znanja, istine, intelekta; polaganje ispita i sve što je povezano sa umom, komunikacijom, putovanjem, obrazovanjem, književnošću, elektronikom i svim ostalim čime vlada Merkur, ima velike šanse da ne uspe. Izvođenje čini/magije povezane sa ovim stvarima će više nego verovatno propasti.

Kada Venera retrogradira, nije dobro vreme za ljubav, veze, obavezivanja, umetničke potere itd. Ljubavne čini će neizbežno propasti ili se završiti katastrofom. Sačekajte dok ovaj period prođe.

Kada Mars retrogradira ovo nije dobro vreme za izvodenje čini osvete ili nasilja\crne megije. Mogu da se odbiju i uzvrate, pošto univerzum radi unazad. Čini za sticanje mira i harmonije, recimo u nečijoj porodici bice potpomognuti. Sačekajte dok ne bude gotovo sa retrogradnim periodom.

Poznavanjem datuma rođenja neprijatelja crna magija se može izvoditi sa energijom iz njihovih natalnih karata. Kad god neko ima period Saturna koji retrogradira (svi ga imamo), možete usmeriti negativnu energiju u svoju svrhu za osvetu. Univerzum radi protiv osobe tokom lošeg Saturnovog kretanja. Kada Saturn retrogradira nad ličnim planetama, kroz prvu kuću ili na nižem stepenu, na progresivne planete, je najgore vreme u nečijem životu. Najgore od svega je kada Saturn retrogradira nad vladaocem u natalnoj karti, možete ovo znati samo na osnovu datuma rodenja.

Sa druge strane, Jupiter koji retrogradira je blagoslov. Kada Jupiter retrogradira nad Venerom kao i nad Uranom, Neptunom ili Plutonom voljene ili željene osobe što se tiče ljubavi; ljubavne čini u usmeravanju ovih energija mogu da bude izuzetno efektivne.

Kada Jupiter retrogradira nad ličnim planetama, ljubavne čini, novac\uspeh, promocije i sve ostalo može da dođe u izobilju sa pravilnim usmeravanjem. Retrogradni Jupiter je kada imamo sreće i prilike da uspemo. Preuzimanje kontrole nad ovim periodom i usmeravanje energije će se završiti uspehom.


© Copyright 2002, 2006, Joy of Satan Ministries; 
Library of Congress Number: 12-16457