Sunce 666

Kabalistički / Magični Kvadrat Sunca za osnaživanje Čakri, Jačanje Oslabljenog Sunca, i za pomoć u zdravlju i ukupnom duhovnom napretku vezanom za Sunce

Kabalistički / Magični Kvadrat Sunca za materijalni uspjeh, prosperitet i zemaljske [ne-duhovne] poslove

Inserting image...

Mantra za Sunce se vrši 36 dana zaredom. Važno je da nikada ne preskočite bilo koji dan, jer će ovo otkazati čitav rad. Započnite mantru kada je Sunce snažno u svom domaćem znaku Lea, ili kada je u svom povišenom znaku Ovna. Ova vremena su idealna, ali mantra se također mogu učiniti i kada je Sunce u drugim znacima.  

NE započinjite ovu mantru kada je Sunce u znakovima Vodolije [štete] ili Vage [znaka njegovog pada].  Započnite mantru u Nedelju, tokom sati Sunca.

Poželjno je početi sa mantrom tokom dana kada je Sunce visoko na nebu.  Idealno, svakog dana, mantra izabrana za Sunce se treba recitirati tokom sati Sunca tog dana. Ovo je idealno, ali nezavisno, važno je da nikada ne preskočite bilo koji dan, bez obzira na sat.

Ritualna / Magijska vladavina za Sunce :

Uvjerenje, slava, uspjeh u kockanju, zadovoljstvo, osiguranje popularnosti / karizme, povećanje zdravlja i vitalnosti, liječenje, zaštita, uspjeh, magična moć i bogatstvo. Sunce reguliše Treću čakru, i naravno Sunce na karti astrologije.  

Dijelovi tijela koje upravlja Sunce:  

Srce, kičma, dijafragma, arterije, vene i oči, a naravno prije svega zdravlje i vitalnost.

Bolesti:  

Niska vitalnost, umor, sve bolesti srca, arterije, visok / nizak krvni pritisak, problemi sa vidom, jundic, meningitis, problemi sa leđima i kičmenom moždinom, napadi.  

Profesije:  

Gluma, sva gluma u pozorištu, osobe na vlastima (šefovi, nadzornici, plemićari, kraljevi, carevi), oni koji rade sa zlatom, sudije, magistre, ljudi zaduženi za ogromne sume novca, novčane zajmodavce. Sunce je vaš ego, ličnost, samopoštovanje, vitalnost, liderska sposobnost, zdravlje, slava i čast.

Sunce vlada:

Tvog oca, čovjeka u vašem životu, vašu djecu, vaše zdravlje / vitalnost, vaša volja, ambicija, vaše samopoštovanje i samoizražavanje, vaše samopouzdanje i Trećom [Solarnom] Čakrom. Dragocjeni metali, vrijedne stvari, zlato, sve osobe na vlasti / moći, bogatstva, i vladu.  

Na vašem astrološkom dijagramu Sunce vlada prema : Kućom u kojoj se nalazi Sunce, zajedno sa kućom koja ima znak Lea na vrhu.  

Kabalistički / Magični Planetarni Kvadratni rad osnažuje Treću [Solarnu] čakru i jača oslabljeno / osiromašeno Sunce u astrološkoj karti kao što pomaže u poslovima kojima vlada kuća / e sa znakom Lea na vrhu i kuće Sunca.  

MANTRA ZA SUNCE  

AUM HRAAM HRIM HRAUM SAU SURYAE NAMA

Osoba može promjeniti NAMA sa SVAHA [S-VAH-HAH] kada radi na Spiritualnim ciljevima.  

Izgovor :  

AHH-UUU-MMM ٠ H-RR-AH – AH-MM ٠ H-RR-EE-MM ٠ H-RR-AH-UU-MM ٠ SAH-UUU ٠ SUUU-RR-YAH-YAY ٠ NAH-MAH

AH se izgovara kao u Engleskoj riječi Saw

UUU se izgovara kao u Engleskoj riječi Too

Sva slova R treba da se rolaju [izgovaraju kao u Engleskom jeziku]

YAY se izgovara kao u Engleskoj riječi Say


© Copyright 2011, Joy of Satan Ministries; 
Library of Congress Number: 12-16457