Stvaranje Servitora Vatrenog Elementala

Ovo očigledno može biti opasno. Trebalo bi da budeš adept u kontrolisanju i zadržavanju elementa vatre. Van kontrole, ovaj entitet može zapaliti bilo šta nasumice i ne treba se igrati sa njim.

Budite sigurni da ste pročitali stranicu Napredne Forme Misli pre nego što pokušate ovo. Takođe bi trebalo da budete adept u stvaranju i kontrolisanju osnovnih naprednih formi misli pre rada sa vatrom.

1. Zađite u trans i vizualizujte da ste u sred vatre. Osetite toplotu i oslušnite šištanje i pucketanje plamenova i osetite gorenje.

2. Sada, počnite da sakupljate i kondenzujete tu vatru u sferu ispred sebe. Privucite element vatre iz svih pravaca u sferu ispred vas. Što više elementa vatre usmeravate u sferu, postajaće gušći, materijalniji, i topliji će biti. Trebalo bi da osećate toplotu dok radite ovo. Što više kompresujete i kondenzujete vatru, toplota će rasti. Trebalo bi u stvari da imate osećaj da ste bukvalno u nekoj peći. Takođe možete oblikovati vatrenu loptu u koji god oblik želite. Ovaj oblik bi trebalo da odgovara poslu.

3. Sada ispuni loptu sa čime god želiš da ona uradi. Zaželi snažno i oseti ovo duboko dok stvaraš svoje afirmacije. Afirmacije bi trebalo da se ponavljaju frazično, sa preciznom i tačnom poentom.

4. Kao bilo šta zapaljivo, vatrena forma će goreti sa većom vatrom koju stvara. Trebalo bi da naredite elementalu da se rastvori sa vatrom koju stvara, završavajući misiju.

5. Imenuj svoju formu misli i reci ime nekoliko puta.

6. Udahni i zatim silovito izdahni, šaljući loptu na svoj put.

7. Zaboravi na formu misli i rad. Neka radi svoj posao.

Svrha korišćenja vatrenih formi misli je očigledno da se nesto zapali. Otkrila sam da pri korišćenju magije vatre, osoba isijava sa toplom aurom i oseća toplotu kada usmerena energija ili entitet obavlja svoj posao. Vatrena kugla se može usmeriti u telo neprijatelja kada se radi crna magija. Ove metode su korišćene 1920-e i 1930-e Satanističke Lože u Nemačkoj i koristile su da eliminišu neprijatelje u formi psihičke žrtve. Ako žrtva nije adept sa vatrom, njegova/njena krv će bukvalno proključati. Ishod toga će biti srčani napad – prirodna smrt.© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries; 
Library of Congress Number: 12-16457