Što se Tiče Kundalini Yoge

Od Velike Sveštanice Maxine Dietrich  

Satan je želio da napišem ovaj članak te da ga postavim na sajt i grupe kako bi svi bili svjesni ovoga. Skoro svi znaju kako neprijatelj djeluje kroz infiltraciju kako bi uništio i pokvario duhovno znanje.  Korijene i Temelje Istinskog Satanizma mogu se naći u Kundalini [SERPENT] Jogi. Nažalost, mnoge od učenja su inficirane procedurama i praksama koje su dizajnirane da dobro služe neprijateljima u namjeri da svako tko ih bude pratio bude odstranjen od svojih moći.  Dobar primjer ovoga su brojni praktičari joge koji su indoktrinirani lažima, mnogi od njih u Indiji, koji nemaju ništa, žive u skloništu koja je ništa više od pseće kuće, pokrivaju se pepelom od mrtvih, samo nose ” christ rag ‘i žive smrt kao postojanje. Turisti koji posjećuju ašramove i hramove, za nekoliko datih centi ovim patetičnim prosjacima, dobijaju njihove “blagoslove”, što je njihovo davanje vlastite životne snage i energije. Ove siromašne duše ispunjene su velikom duhovnom snagom, ali nemaju pojma kako da to koriste, zbog neprijateljskih učenja koje namjerno pogrešno navode.   

Nema stvarno nikakvih pravila za dobijanje lične moći, osim konzistentne meditacije i obavljanja potrebnog posla za unapređenje na Duhovni način.   

Neprijateljska korumpcijska sranja su očigledna. Postoji mnogo ovakih sranja u današnjim knjigama o Jogi. Ovo smeće je BOLEST i nema nikakve veze sa dobijanjem “Božanstva”. Prateći ove neprijateljske korupcije će samo osigurati da nemate moć i da ne predstavljate prijetnju njihovom planu korištenja okultnih ovlasti za porobljavanje svijeta.  

Najgore je samopovređivanje i srodne prakse koje ove korupcije predstavljaju, koje nisu samo luđačke, već potencijalno smrtonosne. Jedini “GRIJEH” u Satanizmu jeste GLUPOST!!

Neke od primjera korupcije koja predstavljaju ništa drugo već glupost ;

Isecanje donje strane jezika, tako da jezik može stići do Pinealne žlezde. Ovo nije samo vrlo opasno, već potpuno nepotrebno! Budale koje to rade ne mogu normalno da govore, niti da jedu pravilno. Tekstovi koji rade na ovom sakaćenju odnose se na to da se osakaćeni obično “povuku da žive u pećini, jer ne mogu normalno govoriti, niti jesti uopšte”. Radeći ovo, veoma je moguće da se osakatite i ugušite do smrti. Ovo je totalno ludilo! Svako ko je dosledno i opširno meditirao na njegovoj / njenoj Pinealnoj žlezdi zna da je to potpuno glupo i nepotrebno.  

Gutanje dugačkog platna / krpe. Ovo govori samo za sebe. Kao i sječenje jezika, ovo je vrlo neprirodno i nepotrebno, i može biti smrtonosno. Ovo je primjer nepotrebnog i suludog korumpiranja.

Uzimanje vode kroz rektum u debelo crijevo.  

Ispirati nozdrve ili ubaciti predmete u nos, najčešće ‘Neti’.

Celibacy [seksualna apstinencija] Ovo je još jedna. Ljudska bića su po prirodi društvena i imaju potrebu da se dodiruju i vole seksualno. Orgazam je neophodno za opuštanje. SEKSUALNA APSTINENCIJA JE JAKO NEZDRAVA! Ako neko nije u mogućnosti da pronađe odgovarajućeg partnera, važno je da se seksualna energija u vidu dobrog orgazma oslobodi po potrebi. Ovo je lično i individualno. Odbijanje sopstvenog seksualnog orgazma obično dovodi do ne samo ozbiljnih psiholoških problema, već i fizičkih problema i protivno onim popularnim jogičkim učenjima, celibat zapravo otežava duhovni napredak.

Još jedna je dijeta. Ovo je individualni izbor. Vegetarijanska dijeta uopšte nije neophodna za prakticiranje joge ili razvijanje duhovnih moći.  Ovo je gurano u skoro svim tekstovima o jogi i u mnogim drugim tekstovima. Ono što jedete je vaš lični izbor. Naravno, svako ko ima konzistentnu ishranu brze i junk hrane – to na kraju dovodi do lošeg zdravlja, ali povremeno, preterano jelo, jedenje začinjene namirnice, mesa i tako dalje, to apsolutno nema nikakve veze sa bilo kojim ometanjem vašeg spiritualnog napretka. Govorim iz vlastitog iskustva.

Ignorisanje stopalnih i doljnih čakri. Donje čakre su suštinske. Ako želite da se izlečite, iznesite BILO koju magiju i imate pristojno samopoštovanje, MORA DA imate moćne niže čakre. Razlozi zbog kojih su najpopularniji i dostupni tekstovi joge ovih dana savjetovali protiv razvijanja nižih čakri je da se uverite da nemate lične ovlasti. Stopala su takođe veoma važna, jer je ovo mjesto gdje se potiče energija koja se koristi za rituale i za lječenje drugih i još mnogo toga.

Ignorisanje Siddhi. Bilo koji siddhis treba raditi i razvijati. To je ono o čemu je Kundalini i Hatha Yoga.

Potreba za ljudskim “Guruom” [spiritualnim učiteljom]. Ponovo, ovo je nepotrebno. Većina ovakvih stvari često predstavlja novčanu tmurnost, a u mnogim slučajevima i sljepo vođenje sljepih. Satan i Njegovi Demoni su naši “Gurui”. Oni su PRAVI učitelji.

Mnogo od onoga što nam je danas dostupno na putu duhovnosti je šokantno korumpirano. Javnost je namjerno lagana kako bi se osiguralo da niko ne napreduje tamo gdje bi oni predstavljali prijetnju neprijateljskim silama koji znaju istinu i koriste okultne moći da porobe svijet.

Kundalini [Zmija] Joga, ispravno urađena, je put ka božanstvu, i predstavlja temelj istinskog Satanizma. Kobra sa svojom kapuljačom izdužena je, kao što se može videti u mnogim djelovima svijeta u drevnim graviranjima i takvim, simbolizuje proširenu svijest prosvetljenja kada se aktivira Serpentna energija. Ovo se manifestuje sa sve više i više svesti.


© Copyright 2009, Joy of Satan Ministries; 
Library of Congress Number: 12-16457