Spiritualni Satanizam: Za One Koji Su Novi – Šta Možete Očekivati

Nažalost, Kršćanska Crkva je zaustavila mnogo u putu slobode medija i slobodnog govora, pogotovo onima koji su na stazi lijeve ruke godinama. Satanizam je velika prijetnja mnogima koji žele zadržati moć i kontrolu jer Satanizam tu kontrolu i moć daje običnom čovjeku/ženi. Satanizam je bio promišljeno potisnut a sljedbenici su bili teško progonjeni. Neprijateljske religije su slobodne da promoviraju svoje laži i horor priče o Satanizmu da drži ljude podalje, koristeći manjak znanja i strah. To je dovelo do mnogo ne znanja i zabune u vezi Satanizma i imalo je veoma nesretan efekt na mnoge koji nisu razumjeli ili im nije nitko mogao odgovoriti na pitanja u vezi staze lijevog puta.

Satanizam je VRLO duhovno orjentirana religija. Za vas koji ste odgojeni u Kršćanskom domu, ili ste ateisti, taj intenzitet duhovnosti može biti iznenađujuć ili čak i šokantan. Ostale religije su duhovno mrtve; drugim riječima, ništa se ne događa, i u rjetkim slučajevima nešto se i dogodi, što je od slabe prirode. Većina religija staze desne ruke se bazira na ukradenim i lažnim praksama. Nasuprot Kršćanima koji se mole i nastavljaju moliti bez odgovora, Satanisti dobijaju snažan odgovor, i ne mislimo na 24 godine kasnije!

Mnogi od nas su imali slična iskustva kao Spiritualni Satanisti, ali pošto smo svi individue, iskustva će varirati, i ono što je jedna osoba iskusila, druga nemora.

Za one koji su novi, evo nekoliko stvari koje se mogu očekivati:

  • Čudne i stalne slučajnosti, obično pozitivne prirode.
  • Glasovi koji mogu dati dobar savjet ili informirati vas o nečemu što niste znali ili nečemu što će se dogoditi.
  • Jasne snove, pogotovo ako ste mnogo proučavali o Demonima. Obično ti snovi nisu negativni, samo jasni i intenzivni.

Mnoge stvari koje se naredno događaju mogu biti od stimuliranja i uzbuđenja. Zapamti da je ovo nešto novo i može potrajati za navikavanje, dok osnivaš snažnu, čvrstu duhovnu vezu koja će ti nemjerljivo pomoći.

Sad, na nekom mjestu, obično kada se osjećaš samouvjereno, Satan će ti pokazati što ne valja sa tvojim životom. Satan zna sve o nama i gdje nas vode naše akcije, manjak inicijative ili što god slučaj može biti. Ako radimo nešto što će imati štetan efekt na naš život kroz put, reći će nam, JASNO.

To može biti zbunjujuće pa čak i zastrašujuće, pogotovo u svim lažima i hororskim pričama koje su se raširile od neprijatelja stoljećima. Nema potrebe za uzbunom. On samo dolazi do tebe jer se brine. Nekada će poslati Demona da nas usmjeri, kao što je napravio sa mnogima od nas, i do današnjeg dana smo mu dubuko zahvalni. Demon može biti strog ili napraviti što god treba da ga saslušaš i promjeniš se.

NIKADA VAM SATAN I DEMONI NEĆE REĆI DA NAPRAVITE BILO ŠTA NAŽAO ILI ŠTETNO SEBI ILI DRUGIMA!  

Takva vrsta iskustava dolaze od Kršćanskih anđela i drugih entiteta koji nemaju veze sa Satanom i Demonima.

Uvijek budi otvoren/na. Ako imaš problema u razumjevanju nečega ili si zbunjen/na, možeš tražiti Satana za pomoć i pomoći će. Zapamti, uvijek pokaži poštovanje i naklonost Satanu i našim Demonima prijateljima i nagradit će te sa mnogo mudrosti i znanja koje autsajderi nikada neće imati.

Takozvano „nadprirodno“, je dio naše svakodnevnice kao Satanista. To je nešto pozitivno. Satan će te nagraditi sa osjećajem duhovne i unutarnje snage koja će te izvući iz svega. Psihički darovi se počinju otvarati sve više i više, zajedno sa samouvjerenjem i dubokim razumjevanjem.

U završetku, važno je zadržati snažan i pozitivan stav i ne slušati gluposti od priča koje govore oni koji ništa ne znaju o Satanu, ili Satanizmu.  

Satanovi Blagoslovi, i neka vaše putovanje u Spiritualnom Satanizmu bude bogato i nagrađeno.


© Copyright 2002, 2005, 2015, Joy of Satan Ministries; 
Library of Congress Number: 12-16457