Spiritualni Satanizam za Nove Ljude

Ako ste novi u Satanizmu, savjetujemo vas da pročitate sve na Joy Of Satan web stranici. Neki članci su zastarjeli. Radimo da ih obnovimo, ali većina informacija su samo-objašnjiva.

Članstvo u Joy of Satan je otvoreno i besplatno. Zahvaljujući donacijama, u mogućnosti smo da damo znanje otvoreno i beplatno dok istražujemo. Sve obavještavamo o novom znanju i materijalu na našim yahoo grupama.

Stoga, ohrabrujemo vas da se pridružiš našim e-grupama.  

Osjećajte se slobodnim da postavite pitanje na bilo kojoj grupi, ali molimo vas da pročitate i učiš ovdje, jer se mnoga pitanja mogu odgovoriti samostalnim učenjem. Satanizam je znanje i učenje.

Jednom kada ste pročitali ovaj web sajt, ako ste ozbiljni da uradite posvetu Satani, to će biti vaša inicijacija u Spiritualni Satanizam.

Nakon što si uradio/la svoj ritual posvete, počni sa programom meditacija moći. Posebno da počnete sa programom 40 Dana Spiritualnog Uzdizanja kojeg možete pronaći na našim e-grupama.

Meditacije Moći su osnova Spiritualnog Satanizma. Pronaći ćeš pomoć u e-grupama sa bilo kojim pitanjem o iskustvima meditacije i slično. Mnoga braća i sestre po Satanu su upoznata sa ovom oblašću.

Evo nekoliko odgovora na pitanja koja se često pojave na grupama o Spiritualnom Satanizmu:

  • Sve što se tiče seksa u Satanizmu je slobodno – hetero, gej, bi-seksualno, grupni sex, itd. Tvoj seksualni život je tvoja osobna stvar. To također uključuje one koji se odluče na seksualnu neaktivnost, ili onih koji su aseksualni. Tvoj seksualni život, kako god ga izabrao, je tvoja osobna stvar.
  • Rekreacijske droge su tvoj osobni izbor i prosudba. Odgovornost odgovornima. Spiritualni Satanizam se zalaže za jačanje duše bez upotreba umjetnih stimulansa ili substanci koje izmjenjuju svijest, ali to ovisi o individui.
  • Satan ne traži robsko obožavanje. Ne očekuje od nas da nam bude „žao“. Satan nam daje znanje i očekuje da primjenimo to znanje u napredku naših moći i duše. Satan želi da rastemo, evoluliramo i postanemo neovisni.
  • Satanistička molitva je slanje energije. Na primjer, ako je voljena osoba bolesna, trebali bi joj poslati ljekovitu energiju. Da bi komunicirali sa Satanom i Demonima, to radimo telepatski, astralno i fizički. Te stvari će doći sa radom meditacija moći i otvaranjem tvog uma. Satan nas čuje kada komuniciramo s njim.
  • Tjedni rituali su odlični za nove ljude u otvaranju duše Satanističkim energijama koje su vrlo predivne.

Čitanjem članaka vidjet ćete istinu. Svijet je nasilno indoktriniran lažima kroz Kršćanstvo i njene kohorte. Kršćanstvo je laž i ništa drugo nego program za odstranjivanje duhovnosti. Dolazeći u Satanizam, pronaći ćeš svijet duša, i tvoja duša je vrlo stvarna. Nekolicina je iskusila pravu duhovnost, jačanje duše i tako dalje, kroz stoljeća laži. Kroz učenje i jačanje, anksioznost i strah se otjeraju i postajemo snažni u mudrosti i znanju. Većina Satanista je duhovno samouvjerena, sposobna i ne strahuju od takozvanog „nadprirodnog“ ili smrti.

  • Ako si maloljetan i živiš u Kršćanskom domu, Satan razumje. Radi najbolje što možeš dok ne postaneš punoljetan i onda možeš prakticirati svoju religiju slobodno. Satan želi da njegovi ljudi budu sigurni.
  • Satan govori u Al-Jilwah:

„Ne spominji moje ime niti moje osobine, da ne bi zažalio; jer ti ne znaš šta oni koji su bez mogu učiniti.“

U Satanizmu nema posrednika.  

© Copyright 2007, 2012, Joy of Satan Ministries; 
Library of Congress Number: 12-16457