Spiritualne Kodne Riječi

Prava duhovnost je gigantski NERED. Hrišćanstvo i njegova iluzija su stvarno uradili posao u koruptovanju duhovnog znanja i zamene lažima.

Pored toga, veliki deo onoga što imamo u modernom vremenu ima neke istine bačene u laži.

Mnogi od takozvanih “gurua” i “majstora” namerno su izbacili izuzetno važne ključne koncepte i / ili su svojim samim neznanjem dodali pomanjkljiv materijal.

Progon je oduvek bio problem u skrivanju važnih duhovnih koncepcija unutar legendi, epskih i drugih priča o Bogovima [ALEGORIJE], u uvjerenju da će Bogovi voditi vlastite na stvarno značenje svega i svačega.

Dok su bogovi prava E.T. bića,

Takođe imaju važan duhovni koncept u svom imenu, sigilu i priči o svom životu ovdje na zemlji.

Ispod abecednog reda nalazi se spisak duhovnih kodova koji se spoznaju kada se rade lična istraživanja.

Kada se sazna za njihovo značenje, najčešće se pojavljuju u mnogim pismima i tekstovima, a oni nama postaju prosvjetljeni i značajni.

Odred = Ovo dolazi sa meditacijom. Nažalost, ova reč je stvarno oštećena u većini meditativnih tekstova.

Šta se dešava sa doslednom meditacijom, ne utiče na okolinu kao što su ostali koji ne meditiraju. Na primer, u hitnim situacijama, meditator može ostati “odvojen” i držati hladnu glavu.  Jedan se ne može uznemiriti. Konzistentna Hatha (fizička) joga, zajedno sa meditacijom donosi unutrašnji mir i takođe će osloboditi praktičara da žudi na supstancama kao što su rekreativni lekovi i alkohol.

Želja – kao i informacije u paragrafu iznad, uz konzistentno prakticiranje joge i meditacije, želja za privlačenjem štetnih supstanci će nestati.  Nažalost, mnoge glavne knjige o jogi i meditaciji, zajedno sa većinom drugih članaka i publikacija iz novog doba, potpuno uveličavaju koncept želje u nešto negativno. Oni promovišu “nedostatak želje” u želji za bilo čim materijalnim i takvim. Ovo nije istina! Ovo je samo još jedna lažna nastava koja radi da zadrži sva bogatstva i moć u rukama neprijatelja. Želja je vrlo pozitivna emocija i bez želje, nikada u životu ne bi postigli ništa, kao što su lični ciljevi ili bilo šta drugo za to. Želja je od suštinskog značaja za život. Joga i meditacija oduzimaju želju za štetnim i negativnim stvarima u svom životu i daju sposobnost da se odvoje u pozitivnom smislu. Pored toga, to je ono što se podrazumeva izjava Satana u Al Jilwah: “Ja vodim na pravu putanju bez knjige”.

Kapija / e = Čakre

Bog, Bogovi = Bogovi su kodne reči za čakre. “Bog” je kodna reč za sebstvo

Raj = Krunska čakra [Hrišćani su ukrali ovaj koncept iz Taoizma i pokvarili ga, kao i sa “Paklom”]

Pakao =  Bazna čakra [Hrišćani su ukrali ovaj koncept iz Taoizma i pokvarili ga, kao i sa “Rajom”]. Bazna čakra je sedište zmije Kundalini i vruća je kada se aktivira.  

Moliti / Molitva = Ili telepatska komunikacija sa našim bogovima ili recitovanje mantre / reči moći za postizanje cilja

Čišćenje = Čišćenje aure pre rituala ili rada. Ovo pomaže u slobodnom protoku energije za postizanje cilja. Aura je očišćena od bilo kojih konfliktnih energija koje deluju da ometaju novu energiju.

Predaja = Još jedna reč koja je bila šupo korumpirana. Sve to znači tokom meditacije, potrebno je potpuno se opustiti i pustiti pristup ženskom dijelu duše i mozga. Takođe, ovo je važno nakon što radite neki čin – samo pustite i ne zadržavajte svoje misli na ishodu, kao što je zabrinutost, itd., to Otežava energiju.

Obožavanje = Meditacija, potpuni fokus na objekat, mantru, sigil, itd., Kako bi se postigao cilj. Ovo NIJE vezano za robsko obožavanje pre parazitskog programa Judaističkih religija


© Copyright 2009, 2015, Joy of Satan Ministries; 
Library of Congress Number: 12-16457