Satanovi Magični Kvadrati

Već dugi niz godina nailazila sam na upotrebu “Kabalističkih Kvadrata” koje se ponekad nazivaju “Magični Kvadrati”. Istina neka je poznata, kao skoro sve ostalo okultno, ovo je nastalo na Dalekom Istoku.  

Nažalost, zbog masovnog uništavanja Duhovnog znanja, pravi način njihovog korištenja je uništen i korumpiran. Uzimajući u obzir nekoliko različitih izvora, svaka od njih predstavlja slabo objašnjavanje ovih Moćnih Kvadrata o tome kako ih pravilno koristiti. Zapadni okultizam korumpiran je jevrejskim prljavštinom instrukcira uzimanje brojeva i pretvaranje njih [prema hebrejskoj verziji numerologije] u njihove verzije “sigils”-a. Drugi izvori iz knjiga o Mantri [od dalekoistočnih autora] ukazuju da “nacrtaju planetarni kvadrat na papiru i nose to sa sobom”. Drugi izvori prilično odmišljaju ova dva primjera. Očigledno je da to nije tačan način da ih koristite.  

Dana 11/28/2010, Demoni su mi dali pravu formulu za korištenje ovih moćnih kvadrata. Prvo, oni se nazivaju “Kabalistički kvadrati”. Sada, većina vas zna da je PRAVA Kabalah za korištenje mantri zvuka i vibracija da bi se invocirali određenim energijama i / ili da biste ostvarili određene željene rezultate u materijalnom svijetu. Dakle, oba navedena od popularnih izvora gore očigledno su sranja od objašnjenja pokušavajući da zamjene suštunu istinskog duhovnog znanja.

U učenju iz istočnih izvora, otkrila sam da su ovi Kvadrati uključeni u knjige koje imaju mantre [mantre su riječi moći], ali nema stvarnih uputstava o tome kako ih efikasno koristiti.  

Dato je da se određene mantre [riječi moći] recitiraju određeni broj puta za određeni broj dana i tako dalje. To je ono što Kabalistički / Magikalni Kvadrati otkrivaju.

Kabalistički/Magični Kvadrati otkrivaju određeni niz za recitovanje određene mantre. Ovi radovi su najsnažniji koje sam ikada radila, i nisu za one koji su novi u meditaciji. Oni mogu generisati ekstremnu količinu energije, posebno u Čakri koju određeni kvadrat predstavlja. Sve vaše čakre trebalo bi da budu otvorene, trebale bi da se izvedu meditacije za otvaranje Čakri na web stranici “Joy of Satan” meditacije ili u knjizi Prva Knjiga Moćnih Meditacija [Otvaranje duše]. **  

Izgleda da je energija izgrađena i postaje izuzetno jaka oko pola radnog čina. Neophodno je da ne preskačete bilo kakve dane u radu, jer će ovo uništiti čitav rad i moraćete da počnete ponovo. Također je veoma važno da ste precizni i tačni u broju ponavljanja za svaki dan.  

Na primjer ;  

Koristeći Kabalistički Kvadrat Sunca, trebali bi da recitujete mantru za Sunce šesto šezdeset i šest puta, jer je to totalna zbirka brojeva Kvadrata Sunca. Da bi se olakšalo Mantra bi se recitirala / vibrira nekoliko puta u periodu od 36 dana, jer ima 36 kvadrata za Sunce.

Kabalistički / Magični Kvadrati Sunca za osnaživanje Čakri, Jačanje Oslobođenog Sunca, i za pomoć u zdravlju i ukupnom duhovnom napretku vezanom za Sunce

Pa, kao što je na ilustarcij za Kvadrat Sunca prikazano, počeli bi ste sa prvim danom tako što ćete vibrirati mantru 31 put. Počinjete u donjem desnom uglu kvadrata i idite s desne na ljevo, a zatim kada dođete do šestog dana, sljedeći dan, sljedeći broj ponavljanja pomjerite s ljeve na desno u sljedećem redu, kako pokazuju strelice na ilustracij. Znači prvi dan je 31 broj ponavljanja mantre, drugi dan samo 2 puta, treći 4 i sve tako pratite redoslijed dok ne dođete do 6 dana sa 36 ponavljanja, sljedeći sedmi idete odmah u kolonu iznad kao što strelica pokazuje sa 25 ponavljanja i ovoga puta idete sa lijeva na desno, i sve tako dok ne dođete do 36-tog dana gdje se broj ponavljanja mantre izvodi samo 1 put.

Kabalistički / Magični Kvadrat Sunca za materijalni uspjeh, prosperitet i zemaljske [ne-duhovne] poslove

Inserting image...

Za materijalni uspjeh, prosperitet i napredak u zemaljskim [ne-duhovnim] poslovima, mantru treba recitirati sa vrha na dno, kao što je prikazano na primjeru Kvadrata Sunca iznad sa ljeve strane. Počeli bi ste prvog dana vibrirajući mantru samo 1 put za taj dan. Drugi dan vibrirate 30 puta, treči samo 24 i sve tako dok ne dođete do šestog dana gdje ćete vibrirati mantru 31 put. Sljedeći dan pređite u red pored, baš kao što strelice ilustriraju i vibrirajte mantru 2 puta. Tako pratite redoslijed sve dok ne dođete do 36-tog dana na kojem će te vibrirati mantru 6 puta., kao što je instrukcirano na Kvadartu.  

U nastavku primjera korištenja Sunčevog Kvadrata, željeli biste da započnete vibriranje mantre kada je Sunce snažno, bilo u znaku exhalacije [Ovna] ili domaćeg znaka Lea. NIKAD NE činite bilo koji Solarni rituali ili radove kada je Sunce u Vagi [znak njegovog pada] ili Vodolije [znak njegove štete].  

Sve Solarne rituale i radove za Sunce treba započeti nedeljom [danom Sunca] i tokom sati Sunca. Sate Sunca možete pronaći ako preuzmete Chronos program: http://chronosxp.sourceforge.net koji je neophodan za spozanju planetarnih časova.  

Radove sa Suncem treba idealno započeti u dnevnim danjskim satima kada je Sunce visoko na nebu i snažno, između 10:00 i 14:00 [2 popodne], ako je moguće.  

Svakog dana, mantra izabrana za Sunce se treba recitirati tokom sati Sunca. To su Standardne Sanskritske mantre koji su se koristile hiljadama godina. Trebalo bi da osjećate energiju skoro odmah.  

Kada završite sa vibracijom, ako radite na opipljivim prosperitetnim [ne-duhovnim] ciljevima, važno je usmjeriti energiju koju ste podigli, navodeći afirmaciju nekoliko puta dok vizuelizujete svoj cilj u sadašnjoj realnosti.

Ovaj rad treba izvoditi, kako duhovnog tako i materijalnog, prije i tokom teških Saturnovih tranzita kako bi se ojačala planeta/e koja je pogođena, a također i da nadoknadi nesreću koju je izazvao Saturn.  

___________________________________________________________________________

* Iako postoje neki tekstovi i doktrine koji tvrde da Trećom čakrom vlada planeta Mars, mi se ne slažemo. Razlog je što je korijena [Bija] mantra / vibracija za Treću čakru oduvijek bila “RAM”, što je varijacija “RA” kao u AMON RA, Egipatskom Bogu Sunca. Riječ “Bog” je takođe izraz za čakre.  

** Svaka od Sedam Planeta vlada i utiče na određenu čakru. Ovo je drevno i ne uključuje Uran, Neptun ili Pluton. Tradicionalno, Mars ko-reguliše znak Škorpije, Saturn ko-reguliše Vodolije i Jupiter ko-reguliše Ribe.

*** Očigledno je da se mora poznavati astrologija kako bi znali kada Saturn utjeće na naše planete, ali čak i ako osoba ne poznaje astrologiju, kada neko nema sreću ili prolazi kroz loše vrijeme, ove mantri mogu biti od velike pomoći i pružiti zaštitu.

SUNCE

MJESEC

MERKUR

VENUS

MARS

JUPITER

SATURN

SKRAČENICE

PLANETARNI SATI

© Copyright 2011, Joy of Satan Ministries; 
Library of Congress Number: 12-16457