Satanističko Liječenje

– Maxine Dietrich  

Nekoliko godina unazad, Otac Satan razgovarao je sa mnom o lečenju. Imala sam problem i rekao mi je tada ‘’Nisi dovoljno jaka’’. Imala sam pored sebe tešku radijsku opremu i dao mi je primer rekavši ‘’Pokušaj da pomeriš radijo koristeći list papira.’’

Očigledno papir bi se izgužvao.

Kako bi ste efektivno lečili, duša vam mora imati moć. Ovo se postiže konzistentnim meditacijama moći.

Kada vam duša ojača, lečenje postaje znatno lakše.

Pre nego nastavim, želim da naglasim da bilo ko ko je pod lekarskim nadzorom ili uzima određene lekove NEBI TREBALO da prestane da ih uzima ili prekida lekarsku negu, uzimanje antibiotika itd, dokle god ne dobijete odobrenje da prestanete od licenciranog lekara. Mi nismo hrišćani! Antibiotici i drugi lekovi SPASAVAJU ŽIVOTE!

Ja, lično sam izuzetno zahvalna modernoj medicinskoj tehnologiji. Mogućnost lečenja koristeći sopstvene moći jeste veoma napredno i treba dosta iskustva. Ukoliko vam se ne sviđa savet jednog lekara, onda potražite drugo mišljenje, ali nemojte biti usmereni samo na duhovno lečenje i uskraćivati sebi i drugima, kao npr. deci ili životinjama, odgovarajući medicinski tretman. Nikada ne prestajte sa uzimanjem lekova, takođe ne menjajte propisane doze ukoliko ne dobijete odobrenje od svog lekara.

Kako biste lečili sebe, trebalo bi da ste već imali iskustva u radu sa magijom.

  1. Pravilno poravnajte čakre. Ovo osigurava da potrebna energija dolazi do njih. Bolesti se obično manifestuju na duši/astralnom telu pre nego se simptomi ispolje na fizičkom telu. Ovo se gotovo uvek dešava zbog slabe cirkulacije energije/kija ka organima  ili ukoliko je cirkulacija prekinuta nekom povredom
  2. Započnite čišćenjem bolesnog dela kao što biste uradili pri čišćenju aure.


Čišćenje obolelog dela trebalo bi da se radi nekoliko puta dnevno svakoga dana odmah pre primenjivanja isceljujuće energije.

  • Osnov za lečenje kod većine problema jeste dizanje i usmeravanje i slanje energije ka obolelom organu, dok ga pri tom programirate. Kada OSETITE svoju energiju snažno, naprosto je usmerite ka obolelom delu svoga tela. Tokom dana, možete takođe da nastavite da usmeravate energiju i vizuališite belo-zlatnu svetlost, obasjavajući organ koji lečite i ponavljajući svoje afirmacije. Ovo može da se radi lagano, kao dodatak formalnijem radu u koraku 2.
  • Korak 2 treba da bude ponavljan nekoliko puta svakoga dana, dok traje lečenje.
  • Lečenje se takođe može izvoditi korišćenjem Runa. Vibracije su izuzetno moćne pri dizanju i ojačavanju energije.
  • Morate ZNATI da lečenje uspeva i ne smete imati bilo kakvih sumnji. Drugim rečima, imajte vere u svoje sposobnosti.
  • Uvek zapamtite da izgovarate svoje afirmacije u sadašnjem vremenu.

’’_____(bolest)_____ napušta moje telo (ili oboleli organ), u potpunosti i zauvek. Moj ________ je snažan, zdrav i normalan u svakom pogledu.’’

  • Budite otvoreni. Mnogo puta naš rad odvešće nas ka određenoj hrani ili čemu god što će pridoneti i pomoći lečenju. Ovo može da se ispolji na razne načine.

Pri lječenju voljenih, usmerite belo-zlatnu brilijantnu svetlost poput Sunca ka njemu/njoj i programirajte je.

Osnov i cilj Spiritualnog Satanizma jeste znanje i njegova primena korišćenjem sopstvenih moći. Imala sam jedan problem pre nekog vremena, sa ljubimcem koji je imao životno ugrožavajući poremećaj koji se pojavio odjednom. Tada, nisam imala dovoljno novca da platim veterinara. Otac Satan mi je prišao. Stao je iza mene, stavio je obe svoje ruke na moja ramena i rekao mi da ’’udišem’’ energiju u ljubimca. Vizualisala sam belo-zlatnu svetlost i obasjala sam je njome, sjajnu poput Sunca i izgovarala sam afirmaciju ’’_______ je zdrava, sigurana i zaštićena u svakom pogledu.’’

Uradila sam ovo dvadeset puta. Otac Satan mi je rekao, NE, uradi 200 puta. Takođe mi je rekao da će mom ljubimcu biti potrebna operacija i da će mi on obezbediti novac. Počela sam da plačem. Rekao mi je da ne plačem, jer ovo predstavlja nedostatak vere.

Energija koju sam usmerila u nju  je stabilizovala. Morala sam da uradim ovo ponovo i ubzo zatim, imala sam novac potreban za operaciju, koja je bila izuzetno skupa. Operisala se i sada je u redu.

Liječenje Voljenih

Satanističko Izlječenje koristeći Solar Plexus 666 Čakru

Ostati Zdravi i Zaštićeni

Važne Informacije uvezi Satanističkog Liječenja


© Copyright 2007, Joy of Satan Ministries; 
Library of Congress Number: 12-16457