Satanistički Praznici

Satanistički Praznici se zasnivaju na prirodnim ciklusima. Ono što je poznato kao “Satanizam” je izvorna religija čovječanstva. Spomenuti praznici predhode hrišćanstvu od stotina do hiljada godina. Zbog toga što hrišćanska crkva nije mogla ubiti svo znanje, prvobitni Paganski [Satanizam je Drevni Paganizam koji danas ne postoji] Praznici su uzeti i hrišćanizovani u pokušaju da se što više pretvori u besmislicu i odvrati od ljudskog napredovanja.  

Istina iza svih ovih posebnih datuma je da su planete i astralni svet postavljeni na određeni način koji u velikoj mjeri unapređuje određene radove, dajući im dodatnu moć koja ne bi bila moguća ako bi se započeli u drugim vremenima. Da bi sistematski i prisilno uklonili duhovno znanje i moć naših ljudi, Hrišćanska crkva je ukrala ove praznike i zamenila ih fiktivnim besmislicama.

Postoji istinski i lažni dio koji predstavlja svaki današnji praznik koji je ukraden od Drevnih Satanističkih  na gotovo svim tačkama i može se vidjeti očaravajuća laž hrišćanstva u tome što je sve u tom destruktivnom programu ukradeno od prvobitnih religija i zamenjeno imputirajućim likovima, mestima i obredima gdje ništa duhovno nije ostalo kako bi se narod porobio.

Još jedan primjer je kako su fundamentalistički hrišćani radili na uništavanju poslednjih Pagansko-Satanskih praksi Sezone Yula i Zimskog Solstika, kao što su uklanjanje Djeda Mraza, Yule stabla i drugih dokaza koji otkrivaju istinsko porijeklo Yule Praznika zamjenjenim sa isključivo fiktivnim nazarinom i izmišljotinama OPET, kako bi se porobilo čovječanstvo i kako bi se svo Duhovno znanje uklonilo.  

Fiktivni Nazaren nema nikakve veze sa xmasom. Xmas se poklapa sa Zimskom Solstikom i sezonom Yule, najkraćim danom u godini. 25. decembar je datum rođenja Persijskog boga Mitre i rimski praznik Aturnalias.

Drvo, dekoracije, pečenje, pokloni i proslave NEMAJU NIKAKVE veze sa nazarenom. Ovo su prenošenja od originalnih Paganskih proslava.

Drvo Yula je zaista simbolika ljudske duše, dok je deblo reprezentativno za kičmu, grane predstavljaju 144,000 kanala duše  [putevi vril / bio-elektriciteta / chi], a svjetla ili lampice koje se postavljaju su simbolični kao kanali popunjeni Satanovom Zmijskom Energijom. Zvijezda na vrhu stabla je reprezentativna za uzdignutu Zmiju [Kundalini] Satana.  

“Uskrs” je ukraden od Astaroth. Prvobitno poznatu kao “Ashtar”. Ovaj praznik poklapa se sa Vernalom Ravnopravnim prolećem kada su dan i noć jednake dužine. Poznata kao “Eastre” do anglosaksonaca.  

Kao boginja plodnosti, Bila je povezana sa zečevima i jajima. Hrišćani su ukrali ovaj praznik i iskrivili njegovo značenje. Ostala imena uključuju: Uskrs, Istre, Eos, Eostre, Ester, Estrus, [Estrus je kada životinje idu u toplotu; sezona parenja] Oster, Oistros i Ostara. Ponovo, “Jagnje Božje” ukradeno je iz Zodijačkog znaka Ovna Ram koji se pojavljuje svako proljeće.

“Dan Svih Svetih” odgovara “Halloween / Samhain-u”. “Dan Uspenja” poklapa se sa “Lammas

Danom” “Letnje Solstike”.

Yule / Zimska Solistika

22. i 23. Decembra

Iako Solstika počinje od 21. do 22. decembra, 23. je Poseban Lični Dan za Oca Satana.  Sunce ulazi u znak Sagitarijusa koji predstavlja Satana. Noć 22. decembra – Predrođenje dana 23. decembra je najviša Satanistička Sveta Noć godine [Ovo je Diktirano od Njega Lično].To je dan poslje najduže noći u godini. Ponovo se radujemo početku, pošto će se dani početi produžavati u toku godine.  

Ovo je vrijeme za intenzivnu proslavu i posvećenost Lordu Satanu, smirenost, ukrašavanje kuće, porodična proslava i druženje. Noć 22. decembra treba provesti u posvećenosti Satanu. Ovo je odlično vreme za fokusiranje na planiranje radova u sljedećih godinu dana. Ako neko želi da donese lične rezolucije, ovo je dobro vrijeme za to.  

Na vrhuncu rituala, lične rezolucije mogu se pisati na papiru i spaliti.Otac Satan je uvek tu da nam pomogne da imamo snagu da se nosimo sa našim namjerama. Nakon obreda, trebalo bi da se održi intenzivno slavlje.

Yule Praznici za Sataniste predstavljaju vremena uživanja u fizičkim i materijalnim aspektima života. Zapravo, Božićna stabla i venci su Paganski po porijeklu, tako da nema razloga da se ovaj praznik ne proslavlja sa našim porodicama. Davanje poklona, pečenje, ukrašavanje, to je ono o čemu govori PRAVA Yule sezona, a ne taj prljavi bezvrijedni Nazaren.  

IMBOLK /CANDLEMAS/FESTIVAL VATRE

(Rani Februar) – (Izgovoara se Ajm – Bulk)

BELTANE

(April 30)

LJETNA SOLISTIKA

(Juni 23-24)

DAN LAMMAS / LUGHNASADH

(August 1) U izgradnji [Ministarstvo Radosti Satana radi istraživanje o pravim značenjima ovih praznika]. Novodobske paganske knjige i resursi daleko su od istine za većine ovih datuma u godini i potpuno promašuju prave duhovne temelje iza njih. Mi ćemo ažurirati preostale datume kada imamo tačne informacije o njima. Svi ovi datumi u godini su moćne duhovne tačke u godini, kao i slavlja i zabave koje se održavaju zajedno sa njima.

SAMHAIN/NOĆ VJEŠTICA/HALLOWMAS

(Oktobar 31)

PROLJETNA RAVNODNEVNICA (EQUINOX)

21-23. Mart [Sunce treba biti 0 stepeni u Ovanu]. Ovo je vrijeme za početak velikih djela kao što je Magnum Opus, koji se počinje u 3:00 ujutro, u satu Satana.

JESENJA RAVNODNEVNICA (EQUINOX)

21-23. Septembar (Sunce, 0 stepeni u Vagi). Ekvinoksi su dobra vremena za početak stvari. Rituali za stavljanje stvari u akciju.

© Copyright 2005, 2011, Joy of Satan Ministries; 
Library of Congress Number: 12-16457