Satanistička Hipnoza

Satanistička Hipnoza je oblik samohipnoze koji je izuzetno efektivan. Sa standardnom samohipnozom, osoba ulazi u trans i ponavlja afirmacije kako bi modifikovala ponašanje. Sa hipnozom moći, osoba udiše energiju određene boje koja odgovara željenom cilju. Rezultati su mnogo ekstenzivniji i moćniji od obične samohipnoze. Pri hipnozi moći, radimo sa našom aurom.

Evo primjera Satanističke hipnoze:

Recimo da želite da privučete novac:

Udišite kao što biste pri Osnovnoj Meditaciji; sa svih strana svoga tela odjednom, zelenu boju. Svetlu, bogatu izražajnu zelenu. Ovo bi trebalo da se radi dok ste u što dubljem mogućem transu. Dok udišete zelenu i osvetljavate svoju auru njome izgovarajte:

‘’Udišem moćnu energiju koja mi privlači mnogo slobodnog i lakog novca na pozitivan način. Ovaj novac je besplatan i samo moj i mogu da ga zadržim.’’

Ponovite ovo nekoliko puta sa namerom dok udišete zelenu. Zelena je boja Venere i srčane čakre koja vlada novcem. Ovo zaista uspeva, ali mora se raditi svakih nekoliko dana kako bi novac pristizao.

Nakon toga, udišite izražajnu belu svetlost kako biste balansirali svoju auru tokom nekoliko udisaja.

Recimo da želite da izgubite suvišne kilograme:

Ovde želite da koristite nebesko plavu boju kako bi ubrzali svoj metabolizam i izgovorite: ’’Udišem plavu energiju koja ubrzava moj metabolizam na zdrav način i uzrokuje mi da gubim suvišno telesno salo.’’

Morate da ponavljate ovo od 5-10 puta i nastavite da udišete plavu energiju. Ovo će se morati raditi svakodnevno dok ne uočite rezultate i ponavljati kad god bude potrebno.

Uvek budite sigurni da izgovorite ‘’na pozitivan’’ ili ‘’na zdrav’’ način. Um uvek ide najlakšim putem i ne želite da budete mršavi usled neke bolesti ili da dobijete novac putem osiguranja od gubitka voljene osobe. Budite sigurni da pokrijete sve štetne stvari koje se mogu desiti kada radite sa svojim umom.


© Copyright 2005, 2016, Joy of Satan Ministries; 
Library of Congress Number: 12-16457