Satanistička Brojanica

Satanistička Brojanica je odličan i vrlo efektivan način podizanja moći i primjene energije u svoje želje. Satanistička Brojanica se također može koristiti kao alat kabalističkim meditacijama za rad sa vibriranjem, kao u Runskim Meditacijama. Samo kliži prstima preko brojanice i ne trebaš brojati. Meditacija ti može lakše teći i imat će više moći.

Katolička Krunica je ukradena od Tibetanske Mala brojanice i koruptirana je, kao i sve drugo u tom glupom programu. Tibetanska Mala brojanica ima 108 kuglica, protivno Katoličkoj Krunici, koja ima pola tog broja, 54

Za rad sa brojanicom, svaki rad bi trebao početi u povoljnom planetarnom periodu koji je u korespodenciji sa ciljem. Standard za ovaj rad koji je vrlo efektivan je 40 dana za redom. Za maksimalnu moć, dva puta dnevno, tijekom dana i noći 40 dana. „40 Dana“ je ukradeno i koruptirano u prljavoj židovsko/kršćanskoj bibliji, ali izvor je u Drevnom Egiptu. To ima vezu sa brojevima (Enkiev/Satanov broj je 40) i mjesečevim ciklusima. Najmoćnije vrijeme za rad je u ponoć, podne, 6 ujutro i 6 poslije podne, ali pripazi da je sad podržan radom, prvo i najavžnije ako je moguće.

Korištenjem Satanističke Brojanice, vraćamo ono što je naše prvo, a drugo- blasfemiramo Katoličku Crkvu. Otkrila sam da je ovaj meditativni alat odličan i da je podcjenjen. Vibracije teku u ritmu a moć se pojačava i može se iskoristiti prema bilo kojoj želji.

Da bi koristio Satanističku Brojanicu, idealno, trebao bi raditi sa Kabalom. Prava Kabala je u korištenju vibracija, naprimjer vibriranje Runa, imena Demona, egipatske riječi moći, itd., da bi drastično podigao svoju energiju i moć. Ova forma meditacije je napredna i ekstremno je efektivna.

Možeš samo raditi meditacije za podizanje energije i svijesti, ili se fokusirati na specifičnu čakru ili aspekat tvoje duše, ili možeš raditi sa činima.

Predlažem da si sami napravite Satanističku Brojanicu. Lagane su za napraviti. Materijal je jeftino dostupan u većini trgovina gdje imaju umjetničke i zanatne sekcije. Samo kupite kuglice i špagu. Bafomet se može kupiti online ili u bilo kojem dobrom okultnom shopu. Preporučujem da se ostavi malo prostora na špagi, da bi mogao kliziti kuglice dok vibriraš na svakoj. Također preporučam da se stavi dodatna kuglica (koristim kockaste za dodatne) na svakoj strani veće kada se dostigne 50. Tako možete osjetiti gdje ste bez prekidanja transa/meditacije. Da bi koristio Satanističku Brojanicu, evo primjera – slobodno modificiraj svoju meditaciju da upotpuni tvoju individualnu svrhu:

ZA PRIVLAČENJE NOVCA:

1. Počni sa većom kuglicom odmah pored Bafometa i izreci svoju afirmaciju u svome umu; primjer: „Ja privlačim velike količine slobodnog i laganog novca. Taj novac je slobodan i sav moj da ga čuvam ili trošim kako želim.“ Sada, usmjeri energiju, vizualizirajući bijelo/zlatno svjetlo (to je sva svrha) na svom novčaniku i sebi.

2. Ponovi ovo gore za četiri preostale kuglice.

3. Tvoja Satanistička Brojanica bi trebala imati 108 kuglica, tako jedna strana glavne linije bi trebala završiti sa osam. Želiš početi sa stranom koja ima devet. Udahni, i na izdisaju vibriraj:

F-F-F-F-F-F-F-F-E-E-E-E-E-E-E-E-H-H-H-H-H-H-H-U-U-U-U-U-U-U

4. Sklizni na kuglicu iza i kreni na slijedeću, udahni, i na izdisaju vibriraj

F-F-F-F-F-F-F-F-E-E-E-E-E-E-E-E-H-H-H-H-H-H-H-U-U-U-U-U-U-U

5. Radi to na svakoj kuglici u setu od 9. Vizualiziraj Fehu Runu kako svjetli energijom, svako nekoliko dok radiš vibracije. (Ako vibriraš ime Demona, tada vizualiziraj Njegov/Njen sigil na isti način)

6. Kada dođeš do veće 10-te kuglice, koja razdvaja set manjih 9, izreci svoju afirmaciju opet i stavi svoju energiju koju si upravo podigao u privlačenje novca. Možeš iskoristiti svaku 10-tu kuglicu da uzmeš nekoliko normalnih udisaja prije nastavka vibriranja.

ZA LJUBAV/POŽUDU

Da bi pozvao poželjnog u život, vizualiziraj energiju koju si podigao kako ga/ju okružuje. Također možeš fantazirati da imaš seksualne odnose ili bilo što drugo sa onim koga želiš. Preporučujem da vizualiziraš svjetlo (energiju) kako vas oboje okružuje, tijekom meditacije/fantazije. Kada završiš, možeš masturbirati i usmjeriti više energije iz orgazma u njega/nju.

ZA IZLJEČENJE:

Izreci afirmaciju za izlječenje, i tada usmjeri energiju i osjetom i vizualizacijom u zaraženi dio tijela. Ako lječiš voljenog, radi vizualizaciju i nemoj zaboraviti očistiti zaraženi dio prije početka meditacije.

Zapamti, kod izlječenja, energija se mora usmjeravati zajedno sa afirmacijama prema zaraženom djelu 10-20 minuta dnevno. To se može raditi bilo gdje od 1-2 minute, ali je potrebno što je više moguće, kada god se možeš fokusirati, dok se kompletno ne izlječiš.

ZA CRNU MAGIJU:

Koristi brojanicu na isti način da napuniš negativnom energijom svoju metu.

VAŽNO!

Za rad sa crnom magijom vrlo je važno da se koristi druga brojanica. Brojanica akumulira energiju i može postati sve moćnija kako ju koristiš. Očito, suprotne energije se mogu sudariti i poništiti.


Copyright 2007, Joy of Satan Ministries; 
Library of Congress Number: 12-16457