RAUM Meditacija

Ova Meditacija je jedna od najmoćnijih Meditacija IKADA. Posebnu zahvalnost našem Anti-Hristu koji je Joy Of Satan Ministarstvu telepatski dao ovu meditaciju. Jedan je od onih koji su završili Magnum Opus.

Ova meditacija je izuzetno moćna i treba da je obavljaju samo iskusni meditatori.  

Vibrirajte RAUM :  

RRR – u vašu Baznu Čakru

AHH – u vašu Sakralnu Čakru

UUU – u vašu Solar Plexus Čakru

MMM – u vašu Srednju/Četvrtu Čakru

Sada ponovo vibrirajte RRR u vašu Srednju/Četvrtu Čakru [Budite sigurni da rolate slovo R kao u Engleskom jeziku]

AAAH – u vašu Grlenu Čakru

UUU – u vašu Šestu Čakru

MMM – u vašu Krunsku Čakru

Ovo predstavlja jednu rundu. Uradite nekoliko rundi. Najbolje je da uradite 13 rundi, ili nekoliko 13 rundi.  

Ilustracije ovog koraka od strane Dahaarkana;

Image

Nakon završetka gore navedenog, vibrirajte I-O. I je simbol za muževu stranu duše [predstavlja penis], a O je simbol za žensku stranu duše [što predstavlja vaginu]. Ovo se posebno vidi u Sigilima naših Bogova. Ovo se također uzima iz grčke legende IO, princeze Argos, koja je alegorija. Argos je Agares.

Vibrirajte EEEE fokusirajući se sa desnu stranu tijela, a zatim odmah vibrirajte OOOH fokusirajući se na lijevu stranu vašeg tijela [ovo se podrazumjeva na cjelokupne strane vaših tijela i prednje i zadnje u vibracij I i O] 40 puta.  

Ilustracija;

Image

Na primjer, vibrirajte EEEE fokusirajući se na desnu stranu tijela [torso], a zatim odmah vibrirajte OOOH fokusiranjem na lijevu stranu tijela. Uradite to 40 puta. Koristite Satanističku Brojanicu jer ona pomaže u brojanju viših ponavljanja vibracija ili nečeg sličnog.  

I vibracije, izgovaraju se kao EEE. Izgovaraju se kao dugačako Američko – Englesko slovo E, kao u Američko- Engleskim riječima SEE, TEA i ME.  

OOOH vibracije su kao Američko-Englesko dugo slovo O, kao što su  kod riječi HOLD i NO.

Nakon završetka gore navedenog, vibrirajte E-A. Vibrajte E kao AY, baš kao u Engleskim riječima MAY, SAY, DAY; fokusirajući se na prednji deo tela, a zatim AHHHH, fokusirajući se na čitavu kičmu.

Na primjer, vibrirajte AAAAYYYYY, fokusirajući se na prednji dio svoga tela – samo na torzo, a odmah nakon toga vibrirajte AAAH fokusirajući se na čitavu kičmu.  

To predstavlja jednu rundu.

Učinite to 40 krugova koristeći Satanističku Brojanicu.

Ilustracija;

Image

Takozvani “tetragramaton” je zapravo četvorostruka meditacija za dušu. “Sveto ime Boga” je kodna riječ za ekstremnu riječ moći za dušu. “Bog” je kodna riječ za sebe ili čakre. Neprijatelj je ovo ozbiljno korumpirao.

Za više informacija u vezi sa ovim, pročitajte članak “Pravi Tetragrammaton: Dalje otkrivanje hrišćanstva”

Ova meditacija ovladava cijelom dušom te je jača. Četvrta/Srednja Čakra je konektor, a energija vibrirana u nju odozdo će se povezati i prebaciti u gornje čakre u drugom dijelu meditacije. Samo budite svjesni, ovo je izuzetno moćno i sigurno ćete to osjećati prvi put.  

Ovo je moćna meditacija koja se koristi i prije formalnog rituala ili neformalnog rada. Ova meditacija se može izvoditi nekoliko puta dnevno kako bi se osnažila duša. To je prajmer. Poslje ovoga, može se vibrirati kratka Mantra ili riječ moći kao u Satanovim kvadratima, kao što je SURYAE. Vibriranje riječi SAMO SUUURR-YAH-YAY, devet puta ili višestruko od devet je djelotvorno. Nije potrebno vibrirati cjelu mantru Sunca u ovom trenutku. Nakon toga, možda ćete željeti da navedete afirmaciju, usmeravajući energiju u određeni cilj nekoliko puta.


© Copyright 2013, Joy of Satan Ministries; 
Library of Congress Number: 12-16457