Otvaranje Šeste Čakre

Treće oko je PROŠIRENJE 6-te čakre, koja se nalazi direktno ispod Krunske čakre, tačno u sredini mozga.

Vaše treće oko treba takođe da bude otvoreno pre Šeste Čakre, jer ono deluje kao ventil za snažne energije šeste čakre. Kroz lična iskustva je pronađeno da 6-ta čakra direktno povezuje pinealnu žlezdu i aktivira je. Izgleda da je  [Šesta Čakra] mnogo moćnije od trećeg oka.

Pinealna žljezda luči eliksir života i ima veze sa dobivanjem fizičke besmrtnosti. Pored 666 čakre solarnog pleksusa [Grail Lucifera]; oboje su najmoćnije čakre duše.

– Pozicija Šeste Čakre

Otvaranje Šeste Čakre :

1. Da biste otvorili ovu Čakru, vibrirajte YAUM 16 puta. Udahnite, i pri izdisaju vibrirajte YAUM sa produženim M-M-M-M na kraju izdisanja dok kompletno niste izdahnuli. Usmjerite vibraciju u centar vašeg mozga, direktno iza trećeg oka.  

2. Uradite ovo 16 puta zaredom a onda se opustite.

3. Sada poravnajte svoju čakru korektno, vizualizirajući Čakru ilustrovanu kao na slici iznad, okrenutu vrhom ka dole. Boja Čakre je Plavo-Ljubičasta.  

4. Veoma bitno je da ova vježba iznad bude rađena SEDAM dana uzastopno, preporučujući da bude odvojena 24 sata, odnosno da se radi u razmaku od 24 sata.  

Šesta čakra je blažena čakra. Kada se aktivira, definitivno ćete to osjećati.

Neopisivo intenzivno blaženstvo.  

(Vibrirajte zvuk jedanput po izdisaju, kao i sa ostalim Otvaranjima vaše duše) i pokušajte koncentrirati vibracije na vašoj 6. čakri. Može potrajati nekoliko sekundi da se prilagodite i osjećate vibraciju u svojoj 6.-toj čakri, ne brinite kada budete osjećali nešto takvo, samo nastavite. Pokušajte da dođete do tačne vibracije, gde je možete osetiti usred svog mozga. Ovo može da se eksperimentiše. Samo uradite najbolje što možete. Možda ćete morati pokušavati čak deset do petnaest puta ili više da biste to ispravno uradili.


© Copyright 2009, 2018, Joy of Satan Ministries; 
Library of Congress Number: 12-16457