Moć Vibriranja

Čitav univerzum vibrira intonacijom određene frekvencije. Sve je sačinjeno od vibrirajućih molekula koje su usaglašene u određenu frekvenciju. Svetske sile su svesne ovoga, i određeni sektori vlade su ekserimentisali sa ovim frekvencijama.

Zvukove koje ne možemo normalno da čujemo mogu da utiču na naše misli i osećanja, takođe na našu fizičku i duhovnu osobnost.

Naše čakre su veoma osetljive na vibracije, i određene arije povezane sa svakom čakrom mogu da stimulišu čakru više od vizualizacije i tehnika disanja. Sa svakom čakrom, ton arije trebao bi biti viši, počinjući od korene čakre gde su vibracije u nižem tonu (Krunska čakra je bezčujna). Vibriranje čini mnogo pri stimulisanju i otvaranju čakri.

Vibriranje i pevanje Božanskih imena je takođe veoma moćno. Možemo vibrirati imena Satana i Demona, vizuališući njihove boje, i koncentrišući se na atribute određenih Demona, koje želimo i sami da postignemo. Vizualizacija sigila je takođe izuzetno moćna. Enohijanski

Ključevi su veoma moćni kada su vibrirani monotono tokom rituala.

Vibriranje donosi više moći našim delima. Zvuk može razbiti staklo ili pretvoriti utrobu osobe u žele, ubijajući je momentalno, ovo je moć zvuka.  

Vibriranje imena osobe koju mrzite u pravilnom tonu dok mučite lutkicu, dodaje moć delu. Naši umovi, kada istrenirani, šalju snažne električne impulse, vibrirajuće talase molekula u formu od misli koja je usmerena/poslata tokom rituala kroz intenzivnu koncentraciju. Dodavanje zvuka pojačava formu od misli.


© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries; 
Library of Congress Number: 12-16457