Meditacija na Zvuk

Dobrobiti kod meditiranja na zvuk su otvaranja raznih puteva u mozgu. Bilo kakav zvuk se može koristiti u ovoj meditaciji. To uključuje bilo kakvu vrstu glazbe. Zatvori oči i opusti se. Otvori svoj um i pokušaj “vidjeti” zvukove. Zvukovi obično dolaze u pokretu u spečificnim oblicima, bojama i valovima. Sposobnost “gledanja” zvuka se zove sintezija. Sintezija je medicinski izraz za one koji su rođeni s tim da vide zvukove i da doživljavaju više osjetila u isto vrijeme, kao slušanje boja i okus oblika. Mali broj populacije se rađa sa sintezijom. Obično izblijedi sa godinama i najviše se javlja u djetinjstvu.

Iskustvo gledanja zvukova i mješanja osjetila se može pokrenuti konzumiranjem psihodeličnih droga poput LSD-a, iako droga uzrokuje sinteziju na ne prirodan način, ne može se kontrolirati.

Sa drogom, praktikant nije u kontroli, nego droga. Jako je važno da praktikant, kada jača sebe, uvijek bude u potpunoj kontroli nad svojim prirodnim sposobnostima. Ovisnost o eksternim drogama supstancama koje izmjenjuju um kreiraju slabost karaktera i rupe u aurama, i oslabljeno astralno tijelo. Ne govorim o rekreacijskom konzumiranju marihuane, nego o jakim kemikalijama koje dovode do izmijenjene svijesti, kao sto su to neki magovi radili.

Ljudi koji imaju sinteziju su obično vidoviti i jako inteligentni, prema zdravstvenim učenjima. CIA i Američka vojska imaju izvještaje psihičkih sposobnosti kada otvaraju svoje umove za psihičke ratove. Sintezija se može dogoditi na prvoj meditaciji zvuka, a može i malo dužom vježbom. Zatvori oči i primijeti boje, oblike i pomicanje zvukova. Trebao bi napisati to u svoju Knjigu Sjenki/Crnu knjigu/dnevnik ako ga vodiš. Trebao bi sve misli ugasiti kao da radiš meditaciju praznine i pokušati «vidjeti» zvukove/glazbu. Nakon nekog vremena, ostala osjetila mogu doći u igru, kako miriše? Kakav je okus? Najčešće iskustvo je vidjeti zvukove, ali nemoj se ograničavati.

Prirodna sintezija olakšava astralni sluh, vid i ostale psihičke sposobnosti. Sintezija može biti jako lijepo iskustvo i nagradna seansa meditacije. Što vise puteva otvorimo u našem mozgu, imamo više iskustava i sposobnosti. Više ne koristimo samo 5-10% mozga. Da bi se potpuno otvorila ova sposobnost, pojedinac bi trebao slušati razne vrste glazbe svaki dan, uzeti vremena slušati i “vidjeti” zvukove u jednoj okolini. Kao u svemu, što više koristimo ovu sposobnost, ona postaje snažnija.


© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries; 
Library of Congress Number: 12-16457