Meditacija na Razvijanje Aure

Ova meditacija je odlična za dodatnu energiju kada se redovno radi. Prilično je moćna i vremenom jača. Ova meditacija se također može raditi i napolju; uvlačeći energiju od Sunca. Ovo ozbiljno pojačava energiju.

1. Uđite u stanje transa, što dublje to bolje i počnite čisteći svoju auru i čakre.

2. Šest puta udahnite energiju, vizualizovajući blistavu bijelo-zlatnu svjetlost koja okružuje vašu čitavu glavu, spolja i iznutra, do vrata. Onda se opusti i koncentriši na osjećaj i vizualizujte ovu energiju na oko pet minuta. Ovo se može raditi dok se sluša muzika jer pomaže oko tajminga. Nakon ovoga, udišite energiju i napunite Krunsku, Treće oko i Šestu čakru iza Trećeg oka vizualizujući još sjajnije svjetlo na svakoj od ovih čakri.

3. Sada premjestite na vrat i učinite isto. Šest puta udahnite energiju i napunite Grlenu čakru.

4. Pomjerite do ramena i napunite ih kao što ste radili sa drugim čakrama, udišući šest puta energiju i zatim opuštajući i koncentrišući se nad njom na pet minuta.

Postoje manje čakre u svim zglobovima. Pomjerite energiju do svojih ruku i učini isto sa laktovima, zatim ručnim zglobovima. Laktovi i ručni zglobovi sadrže manje čakre također i punjenjem se jačaju; otvarate sebe za bolji protok energije. Sada pomjerite se do svojih šaka i vizualizujte bijelo-zlatne energetkse kugle u svojim dlanovima. Koncentrišite se nekoliko minuta i opustite se nad ovom sjajnom svjetlošću što vam osvjetljava ruke i šake.

5. Sada, pomjerite se do trupa i učinite isto, napunite svoju Srednju/Četvrtu, Solarnu 666, Sakralnu i Korenu Čakru sa blistavom energijom. Koncentrišite se nekoliko minuta na ovo.

6. Potom, pomjerite se do kukova i napunite čakre u kukovima sa energijom zatim butine i koljena. Koljena također sadrže manje čakre. Pomjerite se onda do svojih zglobova, napunite čakre tu pa zatim pređite na stopala. Vizualizujte dve kugle blistave bijelo-zlatne svjetlosti pod svojim stopalima, kao što ste činili sa šakama.

Ova vježba ne bi trebalo da se radi pred spavanje jer može da te održi budnim.

Za isceljivanje, nakon završetka gore opisanog, samo se koncentrišite i postavite svjetlo/energiju na nezdravi dio tijela na 10-15 minuta. Ako radite bilo kakvo isceljivanje, morate raditi svaki dan nikada ne preskačući ni jedan dan inače napredak može propasti.  


© Copyright 2003, 2005, Joy of Satan Ministries; 
Library of Congress Number: 12-16457