Magija Oblika

Magija oblika se koristila vekovima. Osnovna ideja je da korišćenjem određenog objekta koji predstavlja žrtvu, šta se čini objektu čini se i žrtvi. Ova veština potiče još iz Drevnog Egipta.

Za najbolje rezultate, koristite ličnu svojinu žrtve koja ima njene vibracije u sebi kako biste konstruisali lutku. Slika, mali materijal odeće, ključevi od auta, sitna lična svojina, kosa, odsečak noktiju, seksualna tečnost, ili čak zemlja uzeta iz otiska stopala može biti iskorišćena. Mogućnosti su beskrajne, dokle god materijal ima blisku vezu na neki način sa neprijateljem.

Lutke su često bile konstruktovane od voska ili gline u starijim danima. Vosak može da bude težak pri radu. Najbolje je da konstruišete lutku tako da bude tvrda a ne mekana, ukoliko planirate da nanesete bilo kakvu ozbiljniju povredu. Lutka bi trebalo da bude konstruktovana tako da izdrži zlostavljanje.

Šta je važno jeste da prava količina koncentracije i mržnje ide u rad. Zakucavanje eksera u glavu lutkice uzrokovaće ludilo. Zakucavanje eksera u srce sa pravom vrstom koncentracije i intenzitetom, uzrokovaće smrt ukoliko je urađeno sa dovoljno intenziteta i ukoliko je operatorova aura dovoljno snažna. Pokopavanje oblika u zemlju uzrokovaće da osoba postaje beskorisna kako oblik trune pod zemljom.

Uzmite šta god imate i iskoristite to pri konstrukciji oblika. Materijali odeće će možda trebati da budu isečeni  kako bi odgovarali. Šta preostane možete sačuvati za ritualne svrhe.

Lutka može biti zašivena i napunjena sa onim što ste nabavili. Vosak, glina može biti oblikovana i pomešana sa delovima žrtvine lične svojine. Dok konstruišete oblik, izgovarajte naglas, ili u sebi, ime neprijatelja kojeg lutka predstavlja, iznova i iznova dokle god je potrebno da završite lutku. Ovo bi trebala biti mantra mržnje.

Dok izgovarate ime, koncentrišite se intenzivno na loše stvari koje je ova osoba načinila i na svoju mržnju prema njoj.

Kada je završena, zapišite ili ugravirajte ime neprijatelja na nju. Ukoliko želite da potpuno uništite neprijatelja, ovo je najbolje da radite tokom padajućeg Meseca. Mesec u Biku, Škorpiji, Jarcu, i Ribama jeste dobro vreme da izvodite ovu vrstu magije. Možete izvesti čitav ritual, gde na vrhuncu rituala, prezentujete lutku, čitajući naglas ili u sebi loša dela koja je neprijatelj načinio protiv vas i kletvu koju želite da bacite. Kada završite sa čitanjem, spalite papir na kome je kletva zapisana u plamenu crne sveće. Ja imam srebrnu goruću posudu gde stavljam svoje zahteve ili šta već nakon što sam ih zapalila.

Dok papir gori i malo nakon toga, koncentrišite sav svoj bes i mržnju na svog neprijatelja, izgovarajući mu ime uzastopno. Ovo je vreme da zabijate eksere u lutku, pečete je nad vatrom, izvrćete je, i kasapite ili šta već. Pređite preko uvreda; izbacite sav svoj bes dok niste potpuno iscrpljeni. Pri ovoj fazi, lutka može biti ispečena (ovo je najbolje raditi u nekom napuštenom kraju) i pepeo može biti zakopan. Zatvorite ritual.

Saznali smo da je najefektivnije zakucati lutku na drvo kroz glavu i kroz srce. Još jedna tehnika je da je zakopate. Morate usmeriti mržnju i bes. U svojim ličnim radovima, saznala sam da ne treba da budite previše emotivni. Samo snažna odlučna volja, usmeravajući bes na određeni događaj, na primer specifičan način nesreće, iznova i iznova. Ovo treba da bude jasno u vašem umu i najbolje je raditi dok žrtva spava. Žrtva treba da ima lak pristup načinu nesreće ili smrti koju ste isplanirali. Na primer- neko ko nikada ne leti očigledno neće umreti u padu aviona. Morate da znate žrtvine navike i morate imati jasnu sliku njega/nje u svom umu i nesreću koju želite da mu/joj se dogodi.

Uvek je važno da nakon rituala očistite svoj um od dela i pustite ga da uradi svoj posao. Ne zaboravite da očistite svoju auru i čakre nakon bilo kakvog rada crne magije.


© Copyright 2002, 2005, Joy of Satan Ministries; 
Library of Congress Number: 12-16457