Korištenje Boja

Crna:

Crna apsorbuje, prikriva, i kreira konfuziju i haos, novi početci, znanje skrivenih stvari, sadržitelj svetlosti, jedna od najmoćnijih boja. Koristite crnu za samo kontrolu, izdržljivost, i strpljenje. Crna je takođe dobra boja da koristite pri unošenju nesklada i konfuzije među neprijatelja. Može se takođe koristiti za zaštitu, vezivanje negativnih sila, razbijanje prepreka i blokada, preusmeravanje i razbijanje negativnih formi od misli. Najbolja kada se nanosi drugima.

Crna vlada korenom čakrom, planetom Saturn, elementom zemlje i u prvobitnim religijama, označavala je nove početke. U Satanističkoj alhemiji, crna predstavlja korak meditacije praznine i transformacije.

Plava:

Istine, mudrost, zaštita, unutarnji mir, lojalnost, okultna moć i širenje. Jupiter vlada sjajno plavom- Sreća, širenje, obilnost, daleka putovanja, visoko obrazovanje, legalni predmeti, porezi, (koristite sa zelenom) ulaganja, osnove, napredak, i mogućnost.

Duhovnost, prizivanje Demona, lečenje, inspiracija, posvećenje, vedrina, iskrenost i istina, odanost, unutarnji mir, znanje i mudrost, harmonija u domu, okultna moć i širenje. Plava takođe može biti korišćena u činima, kada je boja nanešena drugima i usmerena za podsticanje depresije, tuge, beznađa, nedostatka simpatije, hladnoće i tame.

Plava vlada grlenom čakrom. Plava je od vodenog elementa.

Zlatna:

Velika Sreća, intuicija, razumevanje, divinacija, brza sreća, finansijski dobitci, (Ja verujem da zlatna privlači velike sume novca). (Koristite zelenu sa blistavo zlatnom za meditaciju novca). Zlatna se koristi za lečenje, sreću, autoritet, ugled, čast, i ličnu moć. Koristite zlatnu za pouzdanje, slavu, uspeh u kockanju, zadovoljstvo, osiguranje popularnosti/harizme, poboljšanje zdravlja i vitalnosti, lečenje, zaštitu, uspeh, i magijsku moć.

Zlatna je jedna od najmoćnijih boja. Satana ima zlatnu auru. Zlatna je boja Sunca, i od elementa vatre je. U Satanističkoj alhemiji, zlatna predstavlja savršenstvo duše. Obe boje, zlatna i belo-zlatna se mogu videti svuda po Drevno Egipatskim hijeroglifima, u hramovima i piramidama. Zlatna je boja bogatstava i moći.

Zelena:

Novac, plodnost, obilje, materijalni dobitci, bogatstvo, lečenje, komunikacija sa duhovima prirode, anti-razdraživ. Venera vlada zelenom- Ljubav, vođenje ljubavi, (nežan; crvena je za pozudu/sex), odanost, usklađivanje, lepota, mladost, prijateljstvo, privlačnost, harmonija, finansijski dobitci, povećanje zarade, društvene funkcije, nekretnine, bogatstva, povlađivanje, zadovoljstvo. Dobra je za početke i rast. Venera vlada zelenom- Obilje, plodnost, uspeh, opšta sreća, harmonija, besmrtnost, darežljivost, materijalni dobitci, preporod, brak, ravnoteža i lečenje. Zelena takođe može da se koristi za podsticanje ljubomore, pohlepe, sumnje, mržnje, bolesti, oboljenja, i nesklada kada se nanosi na druge i kada je usmerena. Zelena vlada srčanom čakrom.

Indigo:

Meditacija, duhovne sposobnosti, telepatija, čitanje uma, komunikacija sa Duhovima, upijanje znanja telepatski. Mjesec vlada indigo bojom. Indigo je element suštine/etera/duha. Indigo vlada trećim okom, zajedno sa bojama srebrnom i belom, i šestom čakrom.

Narandžasta:

Kreativnost, entuzijazam, energija, izdržljivost, i moćna je boja većih promena. Narandžasta pomaže pri prilagođavanju, privlačnosti, iznenadnim promenama, stimulaciji, entuzijazmu, kreativnosti, energiji, sticanju kontrole, promene sreće i podsticanju pravde. Sunce vlada narandžastom. Narandžasta vlada kreativnom/seksualnom čakrom (2gom), i element je vatre.

Ljubičasta:

Duhovne sposobnosti, mudrost, divinacija, otklanjanje kletvi, lečenje, duhovni rad, uspeh u biznisu, uticanje ljudi u moći. Moćna boja sa energijama koje mogu biti teže za rukovanje. Može se koristiti kada je nanešena na druge da podstakne tiraniju, zloupotrebu moći, idealizam i uticanje na ljude koji su iznad vas. Dobra je za podsticanje tuge i izdaje u drugima. Jupiter vlada ljubičastom. Ljubičasta vlada krunskom čakrom.

Crvena:

Energija, strast, bes, radraživost, požuda, snaga, štiti protiv psihičkih napada. Mars vlada crvenom- Osveta, bes, čista seksualna požuda, i fizička zadovoljstva, hrabrost, odlučnost, postupanje sa neprijateljima. Crvena se koristi za podsticanje nesreća, požara, i povreda. Crvena se takođe može koristiti za samo-pouzdanje, atletiku, snagu, stvaranje magijske energije za crnu magiju, (Dobra za samojačanje pre crno magijskog rada) i podsticanje napetosti. Podstiče požudu, energiju, snagu, seksualnu energiju, dinamičnost, strastvenu ljubav, telesne žudnje, hrabrost, snagu volje, sportove (naročito nadmetačke), i vitalnost. Kada se koristi u crnoj magiji, crvena kao suprotnost crnoj donosi iznenadne napade, nesreće, krvoproliće, nasilje i mržnju. Crvena se može takođe koristiti da podstakne ratove, anarhiju, i okrutnost. Mars vlada crvenom. Crvena je element vatre. Obe boje crvena i crna vladaju korenom čakrom.

Srebrna:

Razvija duhovne sposobnosti, neutrališe situacije, odbija destruktivne sile, radi sa ženskim božanskim moćima. Mjesec vlada srebrnom bojom- dom i neposredno okruženje, imaginacija, pamćenje, duhovna svesnost/snovi, duhovnost, meditacija. Povezana sa duhovnosti, meditativna/hipnotička. Mjesec vlada srebrnom. Srebrna vlada trećim okom.

Bijela:

Sve svrhe, uravnotežuje auru jer sve boje proizilaze od bele svetlosti. Energetska, zaštitnička, stimulišuća, inspirativna, uništava destruktivne energije, čisti auru. Obezbeđuje zaštitu kada se nanese na druge i usmeri. Mjesec vlada belom. Bela vlada trećim okom, zajedno sa indigo i srebrnom.

Žuta:

Žuta je boja intelekta, kompjutera, komunikacije, audia, videa, TV, elektronike, knjiga, i književnosti. Žuta vlada solarnom čakrom volje. Vladana je planetom Merkur- žuta se može koristiti za prolaženje ispita, unapređivanje uma, za dublju koncentraciju, mentalne moći, sposobnosti učenja, govora, pisanja, izdavanja, medijske poslove, tračeve, ogovaranje, intervjue, braću, sestre, komšije, glasine, krađu, sve oblasti izučavanja i komunikacije, takođe za astralnu projekciju, prevazilaženje ovisnosti, i uništavanje navika. Dobra je za prijateljstva, maštu, kreativnost (narandžasta je moćnija za kreativnost), inspiraciju i harizmu. Žuta se može koristiti da podstakne neverstvo, kukavičluk, raspadanje, bolesti, umiranje, ludilo, i nedoslednost kod drugih.

Žuta je element vazduha. Žuta vlada solar pleksus čakrom.

Siva: NIKAD NE KORISTITE SIVU NA SEBI! Siva je boja bolesti i loše energije. Siva, nanošena iznova i iznova na auru  osobe koju mrzite, može joj doneti sporu smrt, ukoliko je programirana da uradi to.


© Copyright 2005, 2006, Joy of Satan Ministries; 
Library of Congress Number: 12-16457