Koncentracija

Potpuni fokus ja esencijalan u svakom radu sa magijom. Nije bitno da li je okruženje puno smetnji, osoba treba da ima potpun fokus. Ovo dolazi sa istreniranim umom.

Bila sam uključena u projekat – “oslobađanja Demona“.* Moj Demon Čuvar, Azazel i Tot su mi došli pošto su radili sa mnom. Tot je bio Patron Demon našeg projekta i pratio je svakog našeg Demona Čuvara, čineci da svaki Demon bude oslobođen. Glasya-Labolas je morao da se odmah oslobodi. Moja čerka je u mojoj sobi gledala TV i bilo je puno meteža u mojoj kuči. Rekla sam im da ču morati da sačekam.

Posle oko 5min, ćerkino štene se ispišalo na moj krevet. Morala sam da odem, skinem i operem presvlake. Zbog ovoga, svi su morali da izađu iz moje sobe. Kada Demoni nešto žele da učine, stvari se same uklope.

Otišla sam u sobu, zaključala vrata i počela da vršim obred za Glasya-Labolasa. Moja deca su se svađala, udarajući na vrata, druga deca su svratila i kuća mi je bila ludnica, ali sam ih sve isključila i završila ono što sam trebala da uradim.   

Potpuni fokus mora uvek da se uspostavi nebitno koliko intenzivna ometanja mogu biti.

Samo nastavite da radite ono što radite bez dopuštanja spoljnim ometanjima da se umešaju. Naravno, vrata treba uvek da budu zaključana.

Kada se toliko fokusiramo i skoncentrišemo da više nismo svesni bilo čega što se događa oko nas, tada imamo najviše moći i naš cilj je definitivno ispunjen.

– VisokaSveštanica Maxine Dietrich

*Od sredine-Decembra 2002 do sredne-Aprila 2003, nas petoro je “oslobodilo“ preko 100 Demona. Ovo je bilo postignuto kroz seksualnu magiju. U trenutku orgazma, mi smo povezali naše duše sa dušama svakog Demona i preneli energiju sa svake naše čakre na njihovu šakru. Ovo je bilo vrlo koristno iskustvo.


© Copyright 2003, 2005, 2006, Joy of Satan Ministries; 
Library of Congress Number: 12-16457