Kočija RA i Rotacija ČI

Pravo značenje Kočije Ra koja se razvila u Reidh Runu, je rotacija chi / bioelektričnosti. Ovo također korespodira sa Tarot Kartom “Kočija”. Ovo je napredna Meditacija. Demoni su dali ovu meditaciju Joy Of Satan Ministarstvu i to je iz Egipatske Kabale.

1.  

Koncentrišite svoj Chi u bilo koju svoju Čakru. Ovo odlično funkcioniše kad osjećate svoj Či, jer je u nekim slučajevima više pojačano i može da se osjeća nego kod drugih. Ako ne možete da osjetite svoj či, uradite samo nekoliko Disanja za Energiju.

2.  

Cirkulišite svoj kondenzovani Chi (koji treba da bude mala kugla intenzivne svjetlosti) u svaku od vaših Čakri.

Na primjer: Od početka prve Bazne Čakre na dnu kičme prebacite na Drugu Sakralnu Čakru pa tako sve do Krunske. Onda, ponovo spustite tu loptu u Šestu Čakru iza Trećeg Oka ako želite, a zatim se fokusirajte na Treće Oko, zatim ispustite tu istu loptu na produžnu prednju stranu Grlene Čakre, potpom je spustite na produžnu prednju stranu Srednje/Četvrte Čakre pa tako sve Perenijalne Čakre između vašeg anusa i genitalija, a onda je vratite na vašu Baznu Čakru. To završava jedan krug.

3.  

Razlika u ovoj Meditaciji je ta što u svakoj Čakri u kojoj je vaš Či fokusiran, vibrirate “RA”.

Vibracije treba osjećati u Čakri na koju se fokusirate. Ovo se ispravno čini tako što se na početku vibrira normalno R te se postepeno mjenja u rolovano R [kao u Engleskom jeziku]  

EEERRRRRRRR-RRRRRRRRRR-AAAAAAHHHHHHHHHHH

Zapamtite da sa početkom vibrirate normalno R između zubiju dok u drugom dijelu gore prikazano treba da se pređe na Rolovano R.

Za postizanje mjesta gdje osjećate vibracije u svojoj Čakri prilikom vježbe zahtjeva praktikovanje i vrijeme.  


© Copyright Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457