Kina 2020 – HPS Maxine

Prvo, tvrdim da još ne znam kuda ova situacija ide. Objavljujem ovaj članak jer u trending vijestima ova situacija napreduje iz sata sat.

Naravno, pričamo o izbijanju virusa u Kini.

Znam da postoje idioti koji imaju intelektualni kapacitet povrća, koji vjeruju jer je ovaj smrtonosni i vrlo zarazni virus u Kini, da ovdje nemamo o čemu da se brinemo … POGREŠNO.

Samo počnite razmišljati o tome koliko hrane, lijekova i svega ostalog dolazi ovdje iz Kine.

Što će se dogoditi ako taj smrtonosni virus izmakne kontroli i obriše ogroman postotak kineske populacije?

Dugi niz godina izuzetno sam svjesna razmjera kineskog uvoza, uglavnom zbog toksina u kineskim prehrambenim proizvodima, dodacima i slično.

Zbog međunarodnog židovstva, SAD su uveliko ovisni o Kini. Zakonski, proizvođač može navesti da je njihov proizvod često izrađen u SAD-u sa stranim sastojcima.

Opseg proizvoda svih vrsta uvezenih iz Kine je nevjerovatan. Pogledajte vitamine i suplemente kao jedan primjer … Pogledajte “ostale sastojke” na popisu. Rižin prah koji se koristi kao punilo mrtva je podloga i često je toksičan.
Moja poanta nije samo da će ova situacija utjecati na našu hranu (ponavljam ovdje, malo je ljudi svjesno u kojoj je mjeri gotovo sve uvezeno iz Kine), već čak i posredno na sastojke. To je vrlo tužna i tragična činjenica. SAD ima gotovo sve što nam treba da bismo bili zadovoljni i da bismo ugasili naše potrebe, ali zbog židova, koji posjeduje i upravlja gotovo svim značajnim proizvodnim kompanijama, da uštede gomilu novca i iskoriste jeftinu robovsku radnu snagu u najvećoj mjeri, SAD uvozi gotovo sve iz Kine.

Dakle … što mislite, što će se dogoditi ako postotak kineskog stanovništva bude izbrisan tamo gdje se taj uvoz više ne može proizvesti?

Mogla bih nastaviti i dalje oko ovoga. Šta je sa zaraženim ljudima koji beru i rukuju proizvodima prije nego što ih pošalju ovdje, ili u druge zemlje? SAD uvozi mnogo proizvoda i iz Kine, iako ovde imamo više nego dovoljno. Potom mnogi američki poljoprivrednici isporučuju američke proizvode u Kinu, zajedno s mesom i drugim namirnicama.

Mislite da će ispiranje bilo kojeg povrća vodom uništiti taj virus?

Da sumiram sve, s obzirom na ovisnost o kineskom uvozu, sve bi se moglo zaustaviti. Nabavite zalihe predmeta koje koristite i bez kojih ne možete, poželjno van uvezenih predmeta iz Kine.