Kako Ući u Duboki Trans

Duboki trans omogućava ulazak u podsvjesni dio uma kojeg je moguće programirati kako želimo. Aktivna, lijeva strana mozga, blokira bilo kakav pokušaj ulaska pasivne, desne strane mozga (gdje se nalazi podsvijest). To je kao – isključivanje struje u sobi ili zgradi, da bi se popravile neke žice. U desnoj strani mozga možemo programirati svoje umove da se, to što želimo, manifestira u stvarnosti.

Da bi se dosegnulo stanje transa treba vježbe. Zapamti, svako od nas je individualan, i nekima će to biti lakše a nekima teže. Najvažnija stvar je, biti uporan i strpljiv prema sebi. Upornost i strpljenje je jako važno.

Izvođenje vježba disanja pre transa se jako preporučuje, jer će ovo prirodno smiriti nervni sistem.

  • Udobno sjedi. Nemoj ležati, jer bi mogao zaspati.
  • Udahni (dok brojis do šest), drži dah (dok brojiš do šest), izdiši (dok brojiš do šest) i opet drži (dok brojiš do šest). Radi ovo disanje dok se potpuno ne opustis. Na kraju, nećeš više osjetiti tijelo.
  • Zamisli da silaziš ljestvama u mraku. Nemoj vizualizirati ljestve; zamo zamisli osjećaj da to radiš.  Na izdisaju, osjećaj da silaziš korak ili dva prema dolje. Na udisaju, osjećaj da se mirno držiš za ljestve.
  • Sada, samo se pusti ljestve i padaj unazad. Ako ti se zavrti ili se dizorijentiraš, samo usmeri svoju pažnju na prednji dio svoga tijela, i prestat će. Ovaj efekt mentalnog pada, kad se kombinira sa dubokom relaksacijom i mentalnom mirnoćom, će te uvesti u stanje transa.

Potreban je taj mentalni pad u tvom umu. To mjenja aktivnost moždanih valova sa budnog stanja (Beta) u stanje spavanja (Alfa) ili stanja dubokog sna (Teta).  Kad moždani valovi dosegnu Alfa stanje, ući ćeš u trans. Kad dobiješ osjećaj težine, prekini vježbu mentalnog pada. Ako ti se ne sviđaju ljestve, zamisli da si u liftu (dizalu), osjeti da padaš dok izdišeš, i da miruješ dok udišeš. Ili zamisli da si pero, osjeti da polako padaš na izdisaju i stojiš na udisaju. Potreban je efekt mentalnog pada da smanji aktivnost moždanih valova.

  • Nastavi to raditi dokle god je potrebno. Vrijeme, potrebno da se uđe u trans, varira – ovisno o osobnom iskustvu duboke relaksacije i mentalne mirnoće.

Osjećaj transa je: Sve je tiše i osjećaš se kao da si u puno većem prostoru. Osjete se vibracije u tijelu. Sve se čini drugačije. To je kao da staviš kartonsku kutiju na glavu u mraku, osjeti se promjena atmosfere. Sve je malo bljeđe. Bilo koji oštar zvuk, u transu je jako bolan.

  • Da bi izašao iz stanja transa:

Koncentriraj se na micanje nožnih ili ručnih prstiju. Kad možeš pomaknuti prste, razgibaj šake, pomakni ruke, protresi glavom, itd. Pokreni tijelo; ustani i šetaj par minuta.

Što ova vježba radi:

Da bi napredovali u psihičkim moćima, moramo trenirati svoje umove. Kad smo u stanju transa, naši moždani valovi se značajno usporavaju. Dvije su strane mozga – lijeva logićna/intelektualna tj. muška strana i desna kreativna/intuitivna tj. ženska strana. Desna strana je mjesto podsvijesti. Taj dio mozga je otvoren prijedlozima i programirajnu – tu se nalazi naša astralna moć. Kad je desna strana mozga aktivna mišljenjem, desnoj strani se ne može pristupiti. Stanje transa gasi lijevu stranu mozga da bi mogli ući i programirati desnu stranu (podsvijest).

Potreban je trening da bi se moglo ući u trans. Duboki trans nije uvijek potreban, ali za određene potrebe, jako je važan. Kad istreniramo svoje umove da odu dublje i dublje u trans, to postaje sve lakše i lakše i potrebno je sve manje i manje vremena. Um je kao mišić, i za većinu ljudi, ova vježba će biti uvod u dio uma za koji nisu znali da je dostupan.

*Vrlo* je važno da se ne ometa dok smo u stanju transa, pogotovo kad smo u dubokom. Zato se treba pobrinuti da smo u sobi ili mjestu gdje ćemo biti sami, i telefoni moraju biti isključeni. Biti izvučen iz transa na krivi način može biti jako bolno, i bol može trajati danima – pogotovo ako se radi sa energijom u tom stanju.

Normalno je da u stanju transa, svaki zvuk može biti bolan. To je zato što, u tom stanju, naša osjetila su jako oštra.

Iskusan može doći u stanje transa po volji u par sekundi. Nije uvijek potrebno ići u duboki trans da bi radio sa svojim umom. Stanje transa se koristi da treniramo naše umove. Sa zahtjevnijim i težim stvarima, duboki trans je potreban.


© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries; 
Library of Congress Number: 12-16457