Kako se komunističko rukovodstvo Kine nosi sa incidentom?

Za one koji ispituju šta se događa kada i da li se zapravo dogodilo glupo postupanje sa situacijom i zašto upozoravamo ljude da se pripreme, samo pogledajte ovaj video i pretpostavite šta će se dogoditi ako se neko dovoljno nesretan nađe u gradu poput ovog.

Mi samo obavljamo svoju dužnost upozoravajući naše ljude i ništa drugo, a također pružamo ključno znanje u slučaju da se pojavi ovakva situacija i ako neko od nas bilo tko na bilo koji način teško bude pogođen tim.

Vidite li šta su radile njihovi “vođe” u jevrejskom komunizmu? Nisu im rekli ni da kupuju maske, niti im daju maske, čak ne poduzimaju nikakve mjere zaštite uprok JASNOM IZBIJANJU VIRUSA! Čak im nisu rekli da kupe masku kako bi se zaštitili – JER IH BAŠ ZABOLI ONA STVAR ZA KINEZIMA, sve njihove vođe koji su komunisti su ništa više od azijskih jevreja. Prema onome što tvrde ove procurile vijesti, oni su je namjerno držali pod pokrivačima vijest o virusu dok nije bilo kasno da se nešto poduzme.

Nadam se da hrabri čovjek na snimku neće čarobno nestati što je iznio ovo u javnost, od strane jevrejskog komunističkog režima u KINI.

To također pokazuje ljudima koji su neuki, da da, Kinezi su svjesni onoga što se događa. Niko ionako ne uživa živjeti pod komunizmom. Kinezi su platili cijenu. Komunizam se mora tretirati kao univerzalna prijetnja, koju ne vidimo drugačije od nuklearne jezgre ili raka. Moramo uništiti tu ideologiju svugdje gdje je nađemo za budućnost našeg svijeta.

Ne-jevreji žele slobodu. Stojimo solidarno sa svim ne-jevrejima koji se bore protiv kuge komunizma i židovskih ideologija pod bilo kojim oblikom.