Kako otkačiti Neželjene Ljude/Entitete sa Vaše Aure

Ljudi u našim životima, naročito oni prema kojima imamo emocije – bilo pozitivne ili negativne, jesu prikačeni na našu auru. Prirodno, prikačeni smo čakrama. Ovo združivanje može da traje i po nekoliko života. Najčešći su slučaji među članovima porodice i među onima koji su nam bliski.

Postoji i druga vrsta združivanja i to je ono što se zove  ‘’’psihički vamprizam.’’ Psihički vampirizam jeste kada se neka osoba prikači astralno na vašu dušu i veza je štetna. On/ona obično se prikači na jednu ili više vaših čakri i upija vašu energiju. U svim bliskim vezama, postoji uzajamna povezanost duše bez obzira na dobro ili lose. U slučaju psihičkog vampirizma, veza je analogna vezi parazita i domaćina. Psihički vampir čak ni ne želi da bude u vezi, jer njegovoj/njenoj auri prirodno je da se hrani od aura drugih.

Postoje simptomi psihičkog združivanja, najizražajniji su misli i/ili osećaji koji nisu vaši. Vaša energija vremenom postaje osiromašena, naročito kada ste u blizini psihičkog vampira. Bez obzira da li vam je fizički blizu ili ne, jednom kada se psihički vampir prikačio na vašu auru, može vas crpiti. Psihički vampiri su retko stranci. U mnogim slučajevima, mogu čak biti i članovi porodice. Dobar primer je sa ljubavnim/seksualnim vezama. Nakon prekida, jedna strana možda neće hteti da pusti drugu. Još jedan primer jeste sa opsesijom. Opsesija je malo drugačija jer opsednuta osoba zapravo *daje* energiju predmetu svoje opsednutosti. Ovde psihički vampir ulazi u idealnu situaciju. Jer dobija konstantnu i voljnu zalihu energije od opsednute osobe iz koje vampir izvlači korist.

U gotovo svim slučajima psihičkog vampirizma, postoji slabost kod osobe koja je domaćin. Slabost je obično emotivne prirode. Parazit/domaćin veza često zadovoljava neispunjenu potrebu jedne ili obe uključene osobe. Energija osobe koja se prikačila se hrani od ovoga. Kako bismo se otarasili ovakvih uticaja, moramo da shvatimo da problem postoji i moramo da ŽELIMO da ga se otarasimo. Ukoliko domaćin podsvesno ne želi da pusti drugu osobu, ova vežba biće beskorisna.

Kako biste uklonili neželjene osobe sa svoje aure:

  1. Tokom poslednje četvrti mjeseca, ( nekoliko dana nakon punog meseca; i nekoliko dana pre mladog meseca ) pronađite mirno mesto gde nećete biti ometani.
  2. Opustite se i uđite u duboki trans, za ovakvu vrstu rada, što dublji trans, to bolje. Sada zapitajte svoj um da vam otkrije bilo koga ko ima nepogodnu vezu. ( Možete takođe pitati svoj um ovo pre spavanja neki drugi put, i ovo će vam se otkriti u snu).( Ukoliko već znate o kome se radi, možete ga vizualisati). Ukoliko ih ima više, onda radite sa svakom osobom posebno. Ovakav rad vam može oduzeti dosta vremena. Najbolje je da radite sa jednom osobom po sesiji. Idealno trebalo bi da dopustite sebi nekoliko dana između sesija kako bi vam se aura mogla prilagoditi i vaše energije obnoviti. Zavisno od jačine veze, možda će biti potrebno ponoviti čitav proces.
  3. Pitajte svoj um gde je veza/veze. Možda ćete otkriti da postoji uzajamna veza, gde su dva ili više združivanja na čakrama. Koristite koliko god je vremena potrebno, koristeći astralni nož, sečivo, laser, ili bilo šta što vam odgovara pri ovakvom radu, i odstranite veze potpuno od obe strane.
  4. Stavljajte veze na gomilu kako napredujete. Moraćete biti snažni ovde, jer druga osoba možda neće hteti da vas pusti. Zapečatite delove svoje aure gde su veze postojale sa zaceljujućim svetlom/energijom, belo/zlatna je najmoćnija, ali koristite bilo koju boju koja vam odgovara, jer svi smo pojedinci. Ne želite bilo kakve povrede ili rupe na svojoj auri.
  5. Ukoliko vam je stalo do druge osobe, možete lečiti i zapečatiti njegove/njene rupe koje su nastale odvajanjem.
  6. Invocirajte element vatre i izgradite astralnu vatru sa ovim, usmeravajući je, i spalite sve krajeve veza.

Kada ste završili, očistite svoju auru.

Kada ste spremni, otvorite oči, ustanite se i lagano se krećite, radite nešto fizički- jedite, vježbajte, ili šta god vas prizemljuje.

© Copyright 2005, 2013, Joy of Satan Ministries; 
Library of Congress Number: 12-16457