Istina o Demonima | Originalnim Bogovima Čovječanstva

DEMONI NISU ZLI!!!

Zbog miješanja i manipuliranja dobra i zla , tekuće tri religije (Kri/Hrišćanstvo, Islam i Judaizam) su zaista zbunili nacije i društva o Demonima.

Izvadak iz Katoličke Enciklopedije:

“Na isti način, Grci i Rimljani su se možda obožavali svojim božanstvima, ljubazno verujući da su dobri. Ali kršćanska pisma izjavljuju da su svi Bogovi naroda Demoni.”  

Catholic Encyclopedia: Devil Worship

DEMONI SU BOGOVI NACIJA !!!!

Nema razloga da se bojimo Satanovih Demona.  

Kada im se pristupi sa poštovanjem i čistom namjerom, Oni su zaista divni.  

Njihova viša funkcija jeste da uče čovječanstvo, isto tako da kažnjavaju neprijatelje koji rade protiv Njih, jer pravda je esencijalna.  

MEĐUTIM ako im se približi iz nečiste namjere ili iz igre i zezancije, počet ćete prizivati istinski kaos kao i kolaps za samog/samu sebe.

Osveta i pravda su neophodni, jer bez korekcije; prestupnici tek nastavljaju u svom zlostavljanju kao što i slobodno zlostavljaju druge.

Kada se često družimo sa Demonima, Oni će nas uvijek učiti i voditi ka savršenstvu, brinuti o nama i pomagati nam u namjerama koje mi želimo (naravno koje čisto želimo, ne neke gluposti kao što su neke igre i slično).  

U Satanizmu, osveta je veoma dozvoljena i niti jedan Satanist ne smije da trpi zlostavljanje.

Često se dešava da neprijatelji nas i naših voljenih budu kažnjeni i prije nego pitamo za pomoć od Demona jer naši Demoni Čuvari ili Demoni sa kojima smo veoma dobri prijatelji čuvaju nas i naša leđa u mnogim situacijama. Oni su zaista naši učitelji i donositelji znanja, kao i naši najbolji prijatelji/roditelji.

Mnogi Demoni se specializuju za etičku nastavu i predavanje. Ovo ovde potvrđuje stvarnost da Demoni nisu zli. Odgovornost prema odgovornima.  

Čast i istina su veoma važni za Satana. Satan gleda sa mržnjom na one koji su kukavice i suviše slabi da bi preuzeli odgovornost za svoje postupke. Satan predstavlja jakog i pravednog Boga.

Demoni su Nefili, [Izvorni Bogovi] drevni vanzemaljci koji su došli na Zemlju da bi iskopali zlato prije više hiljada godina. Oni su vrlo intelektualno, fizički i duhovno napredni. Mnogi su uzimali ljudske žene/muževe te su ih zbog toga proklinjali drugi Bogovi koji su se suprotstavili svemu što bi obrazovalo ili podiglo ljudska bića iznad onog od životinja.

Za ljudska bića, drugi Nefili su imali namjeru da budu robovi i kada bi se završio rudarski projekat, oni [mi] su trebali biti uništeni.  

Demoni su se sprijateljili sa ljudima i poželjeli nam da postanemo kao Bogovi, baš kao što je Otac Satan pokušao da dovede ljude na Božanstveno znanje i moć. Zbog toga su bili prokleti i kažnjeni. Demoni su veoma ljubazni prema ljudima. S obzirom na uništavanje antičkih biblioteka i centara učenja od strane kri/hrišćana, toliko znanja je izgubljeno zauvijek.  

Ponekad Demoni mogu biti strogi u tome da nas podstiču da se poboljšamo, ali ovo je za naše blagostanje i razvoj.  

Satan navodi u Al Jilwah: “Ja vodim na pravu stazu bez otkrivanja knjige.”

Popularni grimoari i okultne knjige dostupne u glavnim knjižarama su glavni izvor problema.  

Grimoare su uglavnom napisali jevrejski rabini i kri/hrišćani. Demoni NISU “prazne ljuske”, kao što tvrde neprijateljski kabalisti. Oni nisu “qlippoth”.

Demoni sa kojima ćete raditi imaju veoma moćnu, pozitivnu energiju i veoma su živi, a pitanje vampirizma i “qlippotha”- kri/hrišćanski “Bog” pokazuje oboje, pošto je većina kri/hrišćana duhovno i okultno iscrpljena. Pogledajte katoličkog papu [Jovan Pavla II], on je prazna ljuska doktrine neprijateljskih programa koji zagovaraju asketizam, – dnevne i druge antiživotne prakse štetne za ljudska bića koja su reprezentativna kao “qlippoth”. Učenja koja se tiču qlippota su još jedan način na koji neprijatelj ogovara i krivi naše Bogove, jer šta god oni urade a da procuri u javnost, završi etiketirano na Demonima, što će definitivno duboko požaliti kada vrijeme dođe.

Postoji manji red Demona. Oni imaju vatreno crvene oči i kožna krila. Oni služe za svrhe kao što su zaštita ili lišavanje neprijateljskih duhova kao što pomažu Više Rangirnim Demonima. Oni su rasa ET-a i pomoćnici su prilikom radnji. Kada Prizovemo Demona/icu, oni se ponekad manifestuju Astralnom Projekcijom. Obično, oni komuniciraju sa nama Telepatski.


© Copyright 2002, 2003, 2005, 2015, Joy of Satan Ministries; 
Library of Congress Number: 12-16457