Invociranje Etera/Akaše

  1. Uđite u dubok trans. Zamislite se u središtu beskonačnog prostora. Imaćete osećaj kao da lebdite. Ovde ne postoji ispod ili iznad ili strane. Ovaj beskonačni prostor ispunjen je sa najfinijom energičnom materijom, univerzalnim eterom. Eter je bezbojan, ali našim čulima on izgleda poput ultra-ljubičaste, skoro crno-ljubičaste boje, i ovo je boja kojom zamišljamo eteričnu materiju.
  2. Udišite akašu/eter, vizuališite kako ste okruženi crno-ljubičastom energijom kao što biste uradili pri udisanju energije i ispunite čitavo svoje biće sa njom tokom jedanaest udisaja.

“U izvođenju ove vježbe, morate zadržati osećaj da ste ujedinjeni sa celim beskonačnim prostorom. Potrebno je da se upoznate sa ovim neobičnim stanjima uma.”  

— Franz Bardon [Initiation into Hermetics]

  • Meditirajte na osjećaj koji dobijete invokacijom ove energije oko 10-15 minuta.

“5-ti element”, takođe poznat kao “aeter”, “eter”, “kvintesencija” je izuzetno važan. Ovaj element djeluje kao veza u radnji spellova i magiji. Eter je takođe prajmer i medijum, jer pojačava druge elemente i uzimajući u obzir da sve ima auru, eter je ono što povezuje sve žive i nežive objekte. Eter će takođe učiniti “nevidljivim” u tome što može da djeluje skriveno ako je programirano da to uradi. Sve na ovoj zemlji je povezano unutar okeana ovog elementa.


© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries; 
Library of Congress Number: 12-16457