EZ Okretanje Čakri

Ova meditacija traje samo par minuta i može se raditi u bilo koje vrijeme kad se možeš koncentrirati. Lako se radi i može zamijeniti cijelu ili proširenu meditaciju za one koji nemaju puno privatnosti i vremena.
Koncentriraj se na bazu kralješnice i vizualiziraj prvu čakru kao vorteks (kao mali tornado ili piramidu okrenutu ka vrhu). Oboji ga u bogato vibrirajuću crvenu boju i zavrti ju. Nastavi ju vrtiti dok se ne vrti brzo i samostalno. Zapamti da stožac vizualiziraš da ide ka vrhu, kao u poravnanju čakri.

Nastavi tako sa svim čakrama, vizualizirajući svaku, pojedinačno, da se vrti dok se ne vrte brzo i samostalno. Svaku čakru vizualiziraj kao vrtlog koji se vrti i oboji ga sa moćnom vibrirajućom bojom.

Prva – Crvena ~ Štozac okrenut ka vrhu
Druga – Narančasta ~ Štozac okrenut ka vrhu
Treća – Žuta/Zlatna ~ Štozac okrenut ka dnu
Četvrta – Zelena ~ Vizualizirajte je kao što je ilustrovano,

Peta – Nebesko Plava ~ Štozac okrenut ka dnu
Šesta – Indigo (plavo ljubičasta) ~ Štozac okrenut ka dnu
Sedma – Ljubičasta ~ Štozac okrenut ka dnu

Kad zavrtiš šestu čakru, koncentriraj se na mjesto “iza” trećeg oka, na sredini čela. Mnogo ljudi vjeruje da je treće oko šesta čakra. Treće oko je produžetak šestoj čakri; ne šesta čakra.

Svaka tvoja čakra bi trebala biti jaka vibrirajuća boja. Čakre koje su mračne, ne rade normalno. Nastavi ih vrtiti i koncentriraj se vizualizirajući tako da ih vratiš u pravilnu boju. Možeš ih i očistiti ako je to u pitanju.

Kad se naše čakre brzo vrte, to pomaže i štiti nas od nesreće i bolesti. Također nas otvara prema astralu i štiti nas astralno kao i u fizičkom svijetu. Zapamti, rad sa energijom se treba raditi svaki dan; i svaki dan sve više i više, da bi se stvorilo trajno i snažno energijsko polje, prestajanjem se može oslabiti i teže ga je obnoviti.

Takođe, imajte na umu da je duša napravljena od svetlosti. Svaka od čakri je talasna dužina svjetlosti, što se može vidjeti u svjetlosnoj prizmi, kada se svjetlost sunca razbije u spektar vidljivih boja. Ovo je u fizici. Sve takozvane “okultne” pojave mogu se naučno objasniti. Kada uđemo ili pozivamo energiju svetlosti, osnažujemo našu dušu.

© Copyright 2005, 2009, 2013, Joy of Satan Ministries; 
Library of Congress Number: 12-16457