Energije Duše

S obzirom na opseg Interneta i masovne komunikacije, istina se više ne može potisnuti. Mnogi različiti ljudi dolaze u Satanizam u ogromnom broju, kao nikada do sada. Pišem ovaj članak uglavnom za one koji su potpuno novi. Mnogi od nas koji smo duže vremena bili sa Satanom su dobro upoznati sa onim što je poznato kao “okultno”. ‘Okultno’ je drugi termin za ‘duhovnost’.  

Istinski Satanizam transformiše nečiju dušu kroz meditacijske moći. Za mnoge koji su potpuno novi u Satanizmu, pojedinac može biti veoma nepoznat sa efektima meditacije.  Kada neko dostigne tačku u meditaciji [za neke, to se može dogoditi vrlo rano. Sve ima veze sa snagama duše iz prošlih života], osoba će definitivno osjećati dušu. Ovo je veoma pozitivan znak da se vaše meditacije odvijaju ispravno i da sve ide dobro. Nikad se ne plašite ili uznemiravajte osjećajući energiju svoje duše. Duša se sastoji od bioelektričnosti i svjetlosnog spektra. Osjećaj zračeće aure, vibracije, u nekim slučajevima topline ili hladnoće ili drugih osjećaja kao što je osjećaj golicanja … sve je to normalno.  

Meditacija moći će takođe otvoriti vašu psihu. Možete iskusiti dobro poznati ‘osjećaj u stomaku’ kroz pojačanu intuiciju, u drugim slučajevima, vaš um će biti otvoren i prijemljiviji za astralne entitete. Oni mogu biti pozitivni i negativni. U slučajevima kada postoji negativno upadanje, samo ga isključite kao radio u svom umu i ignorišite ga. Nikada nemojte vezivati ništa negativno ili nepoželjno za sebe. To će nestati ako se ignorišu i ne hrane bilo kakvom pažnjom ili emocijama.  

Satanizam je o postizanju duhovne slobode. Hrišćanstvo, islam i drugi mainstream programi koji se maskiraju pod oznakom ‘religija’ su dizajnirani da uklone sva duhovna znanja. U njima nema ništa duhovno. Kada dođe do Satanizma, što je veoma duhovno, može se očekivati mnogo novih iskustava duhovne prirode, ali opet, to je individualno. Nikad se ne plašite osjećajući energiju svoje duše po prvi put.  

Snažni um i duša garantuju da vi, vi sami od sebe imate moć i znanje da odbijete neželjene entitete [koji postoje bez obzira da li je neko dovoljno otvoren da ih detektuje]. Snaga vaše duše takođe garantuje da ćete moći da kontrolišete svoj život i sudbinu i sa znanjem naših Bogova, možete postići besmrtnost. Slabe duše su na milosti i nemilosti jačih i reinkarniraju se, zaboravljajući sve što je naučeno iz prethodnog života i prokleti su da ponavljaju iste greške za vječnost.  Satan nam pokazuje izlaz iz svega ovoga. Ali, moramo raditi na tome i kroz znanje, da se nikada ne plašimo.

© Copyright 2012, Joy of Satan Ministries; 
Library of Congress Number: 12-16457