Čin za Ljubav/Seks

Da biste podstakli ljubav, požudu, seksualni orgazam se koristi i usmerava se na dušu zeljene osobe. Idealno bi se trebalo raditi što češće i za vreme dok on ili ona spavaju. Stimulišite se do orgazma pri tom misleći na željenu osobu. Pri trenutku vrhunca, vizuališite energiju kako osvetljava njeno ili njegovo čitavo telo i auru i zapovedi joj afirmacijom. Afirmacija bi trebala biti kratka, u sadašnjem vremenu i konkretna.

Na primer: ’’____(ime željene osobe)___ je jako zaljubljena u mene i želi me seksualno.’’

Da još ojačate čini, uđite u trans i najbolje kada on/ona spavaju, zamislite njegovo ili njeno astralno telo i izvucite ga iz tela i nježno ali odrečito mu zapovedite.  

Na primer:’’ ____(ime željene osobe)___, voliš me i žudiš za mnom, svakim danom. Ne odoljiv sam ti’’

Što češće radite ovo, bolje. Ovo će Također možda trebati ponavljati tokom određenog perioda kako bi željena osoba ostala sa vama.

Da biste raskinuli par ili odvratili potencijalni interes, stavili biste auru odvratnosti oko osobe koju želite izolirati. Na primer, aura [ime osobe] odbija sve interese, ljubav i privlačnost, u svakom pogledu. [Ime osobe] je odvratan/na i odbojan/na [ime osobe koja je zainteresovana ili zaljubljena]. Vi unosite energiju u auru osobe koju želite da ostanete izolovana od one koja ima interes. Dobili ste osnovnu ideju. Nečija aura će djelovati na drugu i stvoriti ravnodušnost, ili čak neprijateljstvo. Može potrajati mnogo energije, ali kada raskidate par, to možete uraditi svakoj od njihovih aura, tako da se međusobno nađu odvratno i raskinu.

© Copyright 2005, 2015, Joy of Satan Ministries; 
Library of Congress Number: 12-16457