Čakre

Čakre su moćni energetski centri duše. Svaka od njih ima zasebnu funkciju zajedno sa određenim specifičnim ovlastima. Zdravlje naših čakri utiče i na naše fizičko, emocionalno i mentalno zdravlje. Postoje različiti dijelovi duše, čakre su najvažniji i najveći dio.  

Postoji sedam glavnih čakri koje se nalaze duž kičme i koje su najsnažnije. Svaka od ovih čakri vibrira prema frekvenciji svjetlosnog spektra. Satanizam snažno podupire nauku, jer se sva duhovna i okultna dešavanja mogu znanstveno objasniti. I nauka i duhovnost se dopunjuju i rade zajedno. Zbog neprestanih napada i potiskivanja naučnih istraživanja i znanja od strane hrišćanskih crkvi, nauka je opasno zadržana i nije dostigla nivo na kojem se sve okultno može u potpunosti objasniti, ali to će vremenom doći. Duša je napravljena od svjetlosti.

“Svjetlost je Moć”

Lilith  

.

Šest manjih, ali jednako snažnih čakri nalaze se na svakoj strani kukova, ramena i hramova na stranama glave. Čakre funkcionišu kako bi osnažile dušu energijom. Ovih trinaest čakri je neophodno za život. Niko ne može da živi bez njih. Zato što je toliko drevnog znanja sistematski uništeno i mnogo toga što je ostalo je korumpirano, većina onoga što je otvoreno dostupno u vezi sa čakrama, nažalost je pogrešno. Satan i Snage Pakla otkrivaju duhovno znanje dok napredujemo kroz meditaciju.  

Imajući u vidu mnoga iskustva, čini se da tri granta [čvora u kojima je čakra u pitanju ima snažan energetski blok koji sprečava zmiju da se uzdigne] nisu na Baznoj, Srednjoj/Četvrtoj i Šestoj čakri kao što se popularno uči, ali su na potpuno drugim; Sakralnoj čakri, Grlenoj čakri i Krunskoj čakri. Bilo je mnogo izvještaja gdje su članovi opisivali pekuć osjećaj u grudima, na Srednjoj Četvrtoj čakri, jer Kundalini nije mogao da nastavi dalje jer je Grlena Čakra bila blokirana.  

Sada, da je Srednja/Četvrta čakra bila blokirana ili da je sadržala jedan od tri čvora, osjećaj žarke toplote bi se manifestirao u Solarnoj Plexus čakri, a ne u Srednjoj. Idući dalje, isti osjećaj blizu Krunske Čakre indicira da je ta čakra blokirana. Da se čvorovi nalaze na Šestoj Čakri, osjećaj “stiskajučeg puzanja” bi se manifestovao na Grlenoj Čakri ili ispod Šeste Čakre. Iz neposrednog iskustva, čini se da je sedma najteža čakra za potpuno otvaranje. Osjećaj puzanja, u usporedbi s nekim mravima koji puze, pokazuje da se serpentinska energija kreće * oko sedme čakre, a ne * kroz * kao što bi trebala kada je ova čakra potpuno otvorena.  Drugi simptomi uključuju bol i nelagodu, posebno kada je nečija serpentinska energija potpuno aktivirana.

Krunska čakra mora biti potpuno otvorena kako bi se zmija ispravno uzdigla.  Orgazam takođe može biti izuzetno bolan, jer seksualni orgazam otvara čakre i aktivira zmiju. Kada se meditira redovno, energija je mnogo snažnija i zato su ovi simptomi vrlo primjetni.  

Kod mnogih grimoire i drevnih tekstova, kodna riječ za “čakru / e” je “Bog / ovi”. Na primjer, pozivanje na određene “riječi moći” koje “zapovjeda Bogovima”, kao što se vidi u drevnim egipatskim duhovnim spisima. Bog je također kodna riječ za sebe.  

Autori judeo / hrišćanske Biblije izopačili su i iskvarili sve duhovno znanje u pokušajima da sistematski uklone sve ove informacije iz naroda. Ovo znanje je sakriveno i iskorišteno od strane “izabranih” na štetu čovječanstva. Na primer, sedam čakri duž kičme su “sedam pečata”, o kojima piše u hrišćanskoj biblijskoj knjizi “Otkrivanje”. Ovo su “Sedam lampi vatre koje gore pred prestolom Božjim.” Drevni su ostavili određene šifre u Bibliji. Iz dubinskog istraživanja, čini se da je Biblija napisana pod prisilom i pretnjom. Broj sedam, koji se vrlo često pojavljuje, je kod za sedam čakri.  

“Drvo života” prethodi judeo / hrišćanstvu hiljadama godina. “Drvo života” je zapravo mapa ljudske duše. Stablo simbolizira kičmu, a grane predstavljaju 144.000 kanala kroz koje cirkuliraju chi / witchpower. Plodovi su nagrade meditacije; osnaživanje duše. Zmija koja se vidi u kaduceju, koju je koristio i Američki medicinski savez i veterinarska medicina, predstavlja Kundalini snagu. Nažalost, ovaj najsvetiji simbol koji predstavlja isceljenje na svim nivoima je odvratno bogohuljen i korumpiran od strane Judeo / hrišćanstva.  

Čakre se nazivaju “pečatima” zato što su ih neprijateljski vanzemaljci zapečatili u čovječanstvu kako bi spriječili naše sticanje Božije moći i znanja. Odsječeni smo od duhovnosti i Astralnog svijeta. Pre hiljada godina bili smo kao bogovi, sve dok zemlja nije bila napadnuta i došlo je do “Rata na nebesima”. Naše zapečaćivanje je prouzrokovalo degeneraciju ljudske rase. Neravnoteže u ovoj energiji i blokadama, zajedno s rupama u auri uzrokuju ovisnost o drogama i alkoholu, depresiju, nedostatak brige za osjećaje drugih i druge oblike odvratnog života, nasilno ponašanje i mnoge druge stvari koje muče čovječanstvo. Aktivnim napadom i suzbijanjem seksualne energije, sve-važna zmija ostaje zarobljena unutar Bazne čakre, gdje leži uspavana. Zbog toga hrišćanske crkve osuđuju seks, čuvaju čovječanstvo u tami, neznanju i duhovnom ropstvu. Aktiviranjem i otvaranjem druge čakre koja kontroliše seksualnost i kreativnost, zmija se budi, počinje da raste i uzdiže se kroz sedam glavnih čakri, osnažujući dušu i donoseći prosvjetljenje, razumjevanje i svjest, zajedno sa mnogim psihičkim / duhovnim darovima i sposobnostima.

Postoje 13 glavnih čakri, sa sedam koje se nalaze duž kičme kao najmoćnije; čakre na ramenima su blizu kičmenim čakrama u moći i čakre kukova i slepoočnica koje podupiru ove. Čakre slepoočnica, kukova i ramena čine ’’’Bedeme’’ ’’Hrama Solomona’’. 666 jeste Kabalističko merilo Sunca. Pravo značenje ’’Hrama Solomona’’ jeste HRAM SUNCA. ’’Sol’’ ’’Om’’ i ’’On’’ su sve reči za sunce. ’’Sol’’ je Latinska reč za Sunce i slična je Engleskoj reči ’’soul’’ što znači duša. ’’Om’’ je ime dato od Hindusa Duhovnom Suncu i ’’On’’ je Egipatska reč za Sunce.

“Om” je ime koje su Hindusi dali Duhovnom Suncu i “On” je egipatska riječ za Sunce. Sada postoji još jedna korupcija. OHM je zamenio originalnu i drevnu vibraciju za “AUM”. Opet, ovo je da se ukloni sva moć i duhovno znanje iz populacije. Pošto se ne može sve potisnuti, ono što ostaje u popularnim mainstream učenjima je uglavnom korumpirano.

Simbol trojstva čakri – čakri kukova, ramena i slepoočnica može biti viđen u karti Hijerofanta Velike Arkane u mnogim špilovima Tarota- simbolizovane skiptrom u rucu Hijerofanta.

Simbolizam Hrama Solomona jeste pravilno transformisana ljudska duša, ali je ukraden i i iskvaren od strane Jevreja i od njega je stvoren lažni Jevrejski lik, kao što je slučaj sa fiktivnim nazarećaninom, i gotovo svime u Jevrejsko/Hrišćanskoj Bibliji. Sunce predstavlja prosvetljenu, transformisanu, i ojačanu dušu.

Dijagram ljudske duše može se videti u sigilu Aštarot desno. Dve prave sa svake strane jesu stubovi pozitivne i negativne energije sa svake strane ljudske duše- crno i belo od yin i yang; simbol Venere simbolizuje srčanu čakru, elektranu duše. Petokraki Sigil Aštarot predstavlja pet elemenata, vatru, zemlju, vazduh, vodu, i suštinu invociranu u tri najvažnija čvora duše. Ovo ima veze sa Tarotom, Primetite AšTAROT  što je preuzeto od svog Drevnog Egipatskog porekla i užasno iskvareno u Jevrejske ’’Torah’’ ili ’’Pentateuch’’ i ’’Pet Knjiga Mojsija’’’gluposti.

SIGIL BOGINJE ASTAROTH

Ljudska duša je u obliku krsta sa jednakim stranama. Ovo je predstavljeno sa ’’Četiri Kvartala’’ ’’Četiri Pravca’’ i Četiri Krunisana Princa Pakla u ritualima.

  • Prednji deo tela/duše jeste Sever, vladan elementom zemlje.
  • Zadnji deo tela jeste Jug, vladan elementom Vatre
  • Leva strana tela je Negativni Pol. Kroz levu ruku, uzimamo energiju. Leva strana je vladana elementom vode i smer joj je zapad.
  • Desna strana je Pozitivni Pol i vladana je elementom vazduha.

Usmjeravamo energiju kroz desnu ruku.

  • Element Suštine/etera je u centru
  • Vatra i Vazduh su električni
  • Voda i Zemlja su magnetni

Svaka od sedam osnovnih čakri ima posebnu funkciju i moć. Sve čakre, osnovne i manje direktno utiču na organe tela pored kojih se nalaze. Ovo je recipročna veza u pogledu zdravlja, jer oboleli organ će uticati na moć čakre i obrnuto. Kundalini leži sklupčan pri dnu kičme ispod korene čakre koja se nalazi kod repne kosti. Kundalini leži uspavan dok nije stimulisan kroz moć meditacije ili u rijeđim slučajevima, ne podigne se kroz nesreću, bilo fizičku ili neku drugu vrstu traume.

Svaka čakra je u obliku malog levka, poput minijaturnog tornada. Najvažnija čakra je čakra Solarnog Pleksusa, jer to je Gral. Tu je i nešto više od Thorovog Čekića nego samo njegovog simboliziranja ispravnog poravnanja čakri. Vibracija ‘TH’ aktivira 6-tu čakru i Pinealnu žlezdu, koja je ženski pandan Solarnoj čakri. Pinealna žlezda izlučuje eliksir života, koji se čuva u Solarnoj čakri, a vibracija Solarne čakre je ‘RA’. To je skriveno značenje iza “THOR”, što je još jedan veoma važan duhovni koncept. Čakre se uvek vrte sem kad ih osoba voljom ne zaustavi kao u nekim postupcima astralne projekcije.

Bazna Čakra

Sakralna Čakra

Solar Plexus 666 Čakra

Srednja Čakra

Grlena Čakra

Šesta Čakra

Krunska Čakra

Treće Oko

© Copyright 2007, 2013, Joy of Satan Ministries; 
Library of Congress Number: 12-16457