Aura Zaštite [Protekcije]

Ova meditacija je izuzetno važna. Jednostavna je i što je više radite, to vam aura postaje jača i pruža veću zaštitu.

  1. Udišite bijelo-zlatnu energiju* kao što biste radili pri osnovnoj meditaciji na energiju. Ne treba da ulazite u duboki trans za ovo. Samo se koncentrišite na *osjećanje* kako vam energija ulazi u biće pri svakom udahu i tada vizuališite moćnu sjajnu svijetlost, poput Sunca kako postaje svjetlije i svjetlije sa svakim izdisajem. Jednom kada ste uspjeli u ovome, postaje veoma lako i ne oduzima mnogo vremena.
  2. Recite sebi: ‘’Udišem moćnu bijelo zlatnu zaštitničku energiju. Ova energija gradi auru zaštite oko mene. Ova aura me štiti stalno i na svaki način.’’

Recite ovo sebi pet puta tokom pet udisaja. Nakon ovoga, samo se koncentrišite na vizualizaciju i osećanje energije, čineći je svetlijom i moćnijom.

Ovo će programirati energiju i takođe vašu auru.

Nakon nekoliko dana vežbanja, možete ponavljati afirmaciju jednom ili dvaput, umesto pet puta, jer će već biti uprogramirana u vašu auru.

Što više ovo radite, izgradićete moćniju i više zaštitničku auru. Koristite energiju iz Sunca takođe. Energija iz Sunca je izuzetno moćna.

Kad radite ovo, samo dodajte ‘’ Udišem moćnu zaštitničku energiju iz Sunca. Ova energija gradi auru zaštite oko mene. Ova aura me šiti stalno i na svaki način.’’

*Bijelo-zlatna energija se koristi jer je odbojna. Možete takođe programirati svoju auru tako da udišete zaštitničku energiju iz Sunca (izuzetno moćno) dok ste napolju. Nakon prvih nekoliko puta, ne morate ništa da vizuališete. Možete samo da osetite ovo i ne morate biti u transu da bi delovalo- osetićete ovo. Ja mogu samo svesno da udišem energiju i mogu da to radim lako bilo kad- bez transa i vizualizacije.

Još jedna važna stvar koju možete da radite kako biste se zaštitili i bili sigurni jeste da ponavljate sebi 5-10 puta pre nego što krenete da spavate:

‘’Uvijek sam potpuno siguran i zaštićen na svaki način.’’ Nikada ne sumnjajte u ovo! Aura zaštite će takođe pomoći pri čišćenju vaše aure i uklanjanju bilo kakve negativne energije. Ovo je veoma važno.

Možete takođe da vizuališete voljene osobe i dišete ovu energiju u njihove aure kako biste ih zaštitili.

Samo uđite u trans i vizuališite koga već želite da zaštitite i udišite energiju kao što je navedeno u linku iznad i onda je izdahnite u auru osobe koju želite da zaštitite prateći istu proceduru, samo je primenite na ovu drugu osobu.

Ovo se takođe može raditi u svrhe lječenja.


© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries; 
Library of Congress Number: 12-16457